Bejelentkezés

Astellas-díjas Könyvesné Sarkadi Margit (VIDEÓ)

szerzõ: PTE | 2013. június 28. 08:59:02

Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázaton összesen 53 szakdolgozó került a díjjal elismertek közé. Az egyéni jelöltek között Könyvesné Sarkadi Margit, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Nukleáris Medicina Intézetének intézetvezető szakasszisztense első helyezést ért el.

Az idei megmérettetésre rekordszámú, összesen 66 egyéni és 45 csoportos jelölés érkezett.

Az egyéni jelöltek között Kincséné Bak Erika bv. főtörzszászlós, a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének vezető ápolója az alapellátás, Könyvesné Sarkadi Margit, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Nukleáris Medicina Intézetének intézetvezető szakasszisztense a járóbeteg-ellátás, míg Bencés Ilona, a Semmelweis Egyetem Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika intézetvezető főnővére a fekvőbeteg-ellátás kategóriában ért el első helyezést és nyerte el ezzel az Astellas-díjat.

A 2013-as szakdolgozói pályázaton – a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan - a kórházak, klinikák és rendelőintézetek ápolási- és orvosszakmai vezetői, valamint az alapellátási szakterületen tevékenykedő orvosok jelölhettek. A nagyközönség a felterjesztett csoportok értékelésébe a 21 napos betegelégedettségi felmérés során kapcsolódhatott be.

Az Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázaton összesen 53 szakdolgozó került a díjjal elismertek közé. A díjak ünnepélyes átadására 2013. július 5-én, 14:00 órai kezdettel a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar épületében kerül sor.

Gratulálunk az elismeréshez!

Korábbi Astellas-díjasok a Pécsi Tudományegyetemen:

Címkék: astellas-díjkönyvesnésarkadimargit
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni