Bejelentkezés

Felvételt hirdet a PTE Grastyán Endre Szakkollégium a 2011/2012-es tanévre

szerzõ: Rab Virág | 2011. május 18. 08:46:00

Felvételizhet minden a Pécsi Tudományegyetem bármely karán és évfolyamán tanuló nappali tagozatos, graduális vagy doktori képzésben résztvevő hallgatója.

A PTE Grastyán Endre Szakkollégium 1998-ban alakult. Célja a Pécsi Tudományegyetem tehetséges, kiemelkedő tanulmányi eredményt felmutató, tudományos tevékenységet is végző hallgatóinak szakmai támogatása. A felvételt nyert hallgatók tudományos munkájukhoz igénybe vehetik a Szakkollégium infrastruktúráját, segítséget kapnak TDK-OTDK dolgozatuk elkészítéséhez, előadás formájában konferenciákon mutathatják be munkájukat, valamint azt a Szakkollégium tanulmánykötetében publikálhatják.

A jelentkezők kiválasztása a benyújtott pályázati anyag és a 2011. júniusban sorra kerülő rövid felvételi elbeszélgetés eredménye alapján történik.

A Szakkollégiumba felvételt nyert hallgatók számára igény esetén kollégiumi elhelyezést biztosítunk a Márton Áron Szakkollégium (Pécs, Rácvárosi út 70.) 3 ágyas, zuhanyozós, telefonnal és internet-csatlakozással felszerelt szobáiban. Emellett lehetőség nyílik ún. "külsős" (kollégiumi elhelyezésre igényt nem tartó) tagok felvételére is.

A jelentkezés módja:
A jelentkezéshez - postán vagy személyesen - az alábbiakat kérjük eljuttatni a szakkollégium címére:
7634 Pécs, Rácvárosi út 70.

  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Amerikai típusú szakmai önéletrajz és eddigi tudományos munka igazolása (demonstrátor, diákköri szereplés, publikációk, konferenciák)
  • A jövő tanévre szóló részletes kutatási - és munkaterv, illetve a szakkollégiumi tagsággal és munkával kapcsolatos elképzelések vázlata (min. 1, max. 2 gépelt oldalnyi terjedelemben)
  • 2 szaktanári ajánlás (tanszékvezető, kutatásvezető, konzulens)
  • Index másolat az utolsó két lezárt félévről
  • Nyelvtudást igazoló dokumentumok

A pályázatok benyújtásának határideje: 2011. május 31.

Jelentkezési lap a grastyan@gmail.com e-mail címen kérhető, vagy a http://www.grastyan.pte.hu honlapról letölthető.

További felvilágosítást Szamonek Verától, a szakkollégium titkárától kérhettek a grastyan@gmail.com címen.

Minden érdeklődő hallgatót szeretettel várunk!

Címkék: szakkollégiumgrastyánpteendre
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni