Bejelentkezés

Együttműködés - azonnali eredményekkel

szerzõ: Aknai Péter | 2009. április 27. 15:55:39

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara és a Dél-Dunántúli Humánerőforrás Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft. a mai napon együttműködési megállapodást írt alá a dél-dunántúli régió humán erőforrás fejlesztési törekvéseinek elősegítése és a munkaerő-piaci esélyegyenlőség erősítése érdekében.

A felsőoktatás és a gazdasági vállalkozások közötti együttműködések - főként a hazai tulajdonú kis- és középvállalkozások esetében - a gazdasági visszaesés miatt egyre nehezebbé válnak napjainkban. Éppen ezért különös jelentőségű, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara és a Dél-Dunántúli Humánerőforrás Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft. a mai napon együttműködési megállapodást írt alá a dél-dunántúli régió - különös tekintettel a pécsi és paksi térségek - humán erőforrás fejlesztési törekvéseinek elősegítése, a munkaerő-piaci esélyegyenlőség erősítése érdekében, ezzel is támogatva a térség- és vállalkozásfejlesztési programokat. A közös munka fő területei az oktatásra és gyakorlati képzésre, tananyagfejlesztésre, kutatásra és közös pályázatokra terjednek ki.

Az aláírási ünnepségen Kováts Balázs, a DDHE Kft. ügyvezetője és Dr. Koltai Dénes dékán az együttműködés egyik első kézzelfogható termékét is bemutatta, amikor új számítógépes terminálokat adtak át a hallgatók számára, tovább fejlesztve a kar 21. századi igényeknek megfelelő infrastruktúráját.

Címkék: feekpteegyüttműködés
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni