Bejelentkezés

Megújított BAT - PTE Együttműködési megállapodás

szerzõ: Tóth Mariann | 2009. június 29. 14:33:15

Megerősítette együttműködési megállapodását a British American Tobacco Hungary (BAT) és a Pécsi Tudományegyetem. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő együttműködés célja, hogy a jövőben is hasznosítsa a vállalatnál felhalmozódott szakmai gyakorlati tudás és az egyetem tudományos potenciáljának kombinációjából fakadó lehetőségeket.

BAT-PTE együttműködési megállapodás aláírása; fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

A június 29.-i ünnepélyes aláíráson először Dr. Győrmárton Rita, az Alumni Iroda vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, majd Dr. Gábriel Róbert rektor örömét fejezte ki, hogy ez a megállapodás régóta és remélhetően még sokáig nyújt gyümölcsöző együttműködési lehetőséget az egyetem polgárainak, valamint a BAT-nak. A BAT Pécsi Dohánygyár részéről David Rodda termelési igazgató (alábbi képünkön) gratulált az egyetem képviselőinek a tehetséges hallgatókhoz, kutatókhoz, egyben reményét fejezte ki, hogy ez a megállapodás hosszú távú és mindkét fél számára eredményes lesz.

BAT-PTE együttműködési megállapodás; fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

A felek az aláírt megállapodás értelmében vállalták, hogy kölcsönösen segítik egymás szakmai munkáját. A BAT, mint felelős társadalmi szereplő, a karokon igény szerint kurzusokon, konferenciákon a társadalmi felelősségvállalás és egyéb szakmai témakörökben előadásokat tart, a diákok tanulmányaihoz pedig - lehetőségeihez mérten - diplomatémák és gyakorlati helyek biztosításával járul hozzá. A PTE támogatja a BAT toborzási tevékenységét, és a munkavállalók részére ingyenesen biztosítja az Egyetemi Könyvtár használatát. A megállapodás célja továbbá a PTE és annak karai, hallgatói szervezetei illetve a BAT közötti kapcsolat további erősítése, a jelenlét az egyetem BAT-tal kapcsolatos rendezvényein, programjain.

Címkék: pteegyüttműködésbat
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni