Bejelentkezés

Új épületrésszel bővül a FEEK

szerzõ: Tóth Mariann | 2009. szeptember 07. 16:21:08

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán ünnepélyes keretek között Gábriel Róbert, a PTE rektora, valamint Koltai Dénes, a FEEK dékánja átadták a saját beruházásban létrehozott új épületszárnyat, mely a Szak- és Továbbképző Intézetnek ad helyet.

A tavaly már megépült és átadott taniroda és multimédiás labor egy tanteremmel, egy tréningteremmel, valamint két irodával bővült. Gábriel Róbert rektor röviden megemlékezett az új épületrész elődjéről, a PEK-ről (Pécsi Egyetemi Klub): „Örülök, hogy teljes funkcióváltás történt, és remélem, hogy a hallgatóság is megkapja majd a PEK-et pótló teret." Koltai Dénes megköszönte Jeránt András kivitelező, valamint Fromvald Károly létesítményfelelős munkáját is. Az ünnepélyes szalagátvágásnál jelen volt Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára.

FEEK új épületrész átadás: Arató Gergely, Gábriel Róbert, Koltai Dénes; fotó: Csortos Szabolcs, UnivPécs

Az új, modern eszközökkel felszerelt oktatási részben lehetőség nyílik a dinamikusan fejlődő felsőfokú akkreditált képzést egyre nagyobb számban választó hallgatók magas szintű kiszolgálására, gyakorló helyeinek nemzetközi színvonalú biztosítására. 2009 szeptemberétől itt folyik a képzési szakasszisztensek, az Európai Uniós üzleti szakügyintézők, moderátorok, sportkommunikátorok, ifjúságsegítők, valamint reklámszervező szakmenedzserek képzése. A mostani felvételik során közel 300 új hallgató kezdi meg tanulmányait felsőfokú szakképzés keretén belül a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karon.

Címkék: feekptegábrielújépületrészbővülkoltaiarató
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni