Bejelentkezés

Második lett a PTE csapata a nemzetközi kosárlabdatornán

szerzõ: Czéh Gábor (Külügyi Csoport) | 2010. május 17. 15:47:54

Színvonalas mérkőzéseket követően második helyezést ért el a PTE női kosárlabda csapata az első alkalommal, de hagyományteremtő céllal megrendezett Alpok-Adria Nemzetközi Egyetemi Kosárlabdatornán.

Alpok-Adria nemzetközi női kosárlabda torna; fotó: Czéh Gábor

Négy csapat, a Maribori Egyetem (Szlovénia), Zadari Egyetem (Horvátország), Újvidéki Egyetem (Szerbia) és a PTE női kosárlabda csapatai vettek részt a küzdelmekben. A mariboriak három győzelemmel, a PTE csapata két győzelemmel és egy vereséggel, a zadariak egy győzelemmel és két vereséggel, az újvidékiek pedig három vereséggel végezetek a tornán, amelynek a PTE volt a házogazdája. 

Alpok-Adria nemzetközi női kosárlabda torna; fotó: Czéh Gábor

Az utolsó mérkőzésen a Zadari Egyetem és a PTE összecsapásán a második helyezés volt a tét, amelyet jó játékkal végül a házigazdák szereztek meg. A mérkőzést Dr. Gábriel Róbert rektor a helyszínen tekintette meg, majd az azt követő ünnepélyes eredményhirdetésen ő adta át a díjakat. 

Alpok-Adria nemzetközi női kosárlabda torna; fotó: Czéh Gábor

A hagyományteremtő rendezvény rektori támogatással, a Testnevelés- és Sportközpont valamint a PTE Külügyi Csoportjának szervezésében jött létre.

Címkék: nemzetközikosárlabdapécsiptetudományegyetemnőimásodik
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni