Bejelentkezés

Ha nem vettek fel a PTE-re - Bódis József rektor levele

szerzõ: Dr. Bódis József, rektor | 2010. augusztus 02. 11:13:24

Tisztelt Felvételiző!

Prof. dr. Bódis József, a PTE rektoraŐszintén sajnálom, hogy a 2010. évi rendes felvételi eljárás során Ön nem nyert felvételt a Pécsi Tudományegyetemre. Mint a Pécsi Tudományegyetem rektora, jelen levelemmel most személyesen keresem fel Önt, hogy válasszon Egyetemünk 271 képzése közül, amelyeket a pótfelvételi eljárásban hirdetünk meg! 

Bár e képzésekre most csak költségtérítéses formában lehet jelentkezni, ne feledje, több lehetősége is van átkerülni államilag támogatott képzésre! Amennyiben Ön egy tanéven (két féléven) keresztül bizonyítja szorgalmát, kitartását, lehetősége adódhat pályázni a megüresedett államilag támogatott képzési helyekre; de Ön előtt áll annak a lehetősége is, hogy egy újabb felvételi eljárással bekerüljön államilag támogatott képzésre, ahol elismertetheti korábbi, jelen esetben a pótfelvételi eljárás után létesített hallgatói jogviszony keretében teljesített tanulmányait. 

A Pécsi Tudományegyetem pótfelvételi kínálata az alábbi linken érhető el:
Pótfelvételi szakok listája » 
Tudnivalók a pótfelvételivel kapcsolatban »

Jelentkezését őszintén várom, remélem, 2010 őszén, az országos tanévnyitó ünnepségünkön személyesen is köszönthetem majd Önt, mint a Pécsi Tudományegyetem Polgárát! 

Dr. Bódis József
rektor

Címkék: felvételipécsipte2010rektorpótfelvételitudományegyetemjelentkezéslevél
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni