Bejelentkezés

Táncfesztivál és tömegtánc

szerzõ: PTE | 2010. december 06. 09:01:37

2011. február 14-én kerül sor a PTE Táncoló Egyetem Táncfesztiválra, amelyre tánccsoportok, táncegyesületek, táncosok jelentkezését várják a szervezők. Itt a 16 év feletti korosztályok színpadi táncok, utcai táncok, társastáncok, folklór és egyéb: szalagavató táncok/szakestek táncai műfajokban mérhetik össze tudásukat.

A fesztivál a versenyzés helyett inkább a színvonalas, egyedi hangulatú fellépési lehetőséget hangsúlyozza, ahol szakmai és támogatói zsűri egyaránt értékeli a produkciókat.

A cél a város lakosai, intézményünk egykori és jelenlegi hallgatói és a Pécsi Tudományegyetem kapcsolatának elmélyítése, a régió amatőr táncéletének felpezsdítése, a táncolás által elérhető kiegyensúlyozottság hangsúlyozása, és nem utolsósorban örömszerzés mind a közönségnek, mind pedig a résztvevőknek.

A szervezők még egy felejthetetlen élménnyel szeretnék gazdagítani a jelentkezőket és a nézőket. A tervezett tömegtánc célja, hogy az előre megadott koreográfiát valamennyi jelenlévő, remélhetőleg több száz ember egyszerre adja elő! Minden regisztrált és ténylegesen megjelent tömegtáncos ajándéksorsoláson vesz részt, és egyben jelenlétével is jó ügyet szolgál, hiszen a támogató jótékony célra szánt adományt ajánl fel minden résztvevő után.

További részletek a http://www.tancolo.pte.hu/menu/40 honlapon találhatók!

Címkék: táncolóegyetemptetáncfesztivál
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni