Bejelentkezés

PTE az Educatio-n (VIDEÓ)

szerzõ: PTE | 2011. január 25. 08:22:46

2011. január 21-22-én Budapesten, a Papp László Sportarénában rendezték, immár tizenegyedik alkalommal az Educatio - Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahol természetesen a Pécsi Tudományegyetem is képviseltette magát.

Negyven hazai egyetem és főiskola, harmincöt külföldi felsőoktatási intézmény, több tucatnyi szakiskola és nyelviskola, közel 200 stand, több tízezer látogató - ez jellemezte a látogatók szempontjából is csúcsra járatott kétnapos forgatagot.

Az eseményen természetesen a Pécsi Tudományegyetem is képviseltette magát. A több mint 70 m2 alapterületű standon számos információ, szolgáltatás, játék és ajándék várta az intézményünk iránt érdeklődőket.

PTE az Educatio-n

A felvételi, képzési információkon túl pályaorientációs grafológiai tanácsadás és karrierteszt segítette a fiatalokat továbbtanulási döntésük meghozatalában. Az információszolgáltatás mellett többféle játékkal is készült a PTE: a több elemből összerakható kockán a diákok logikai készségüket és térlátásukat tesztelhették, míg a 4 nehézségi fokozatú dobófalon ügyességüket és koordinációs készségüket mérhették össze.

PTE az Educatio-n

A kiállítás ideje alatt a legeltökéltebbek a 30Y együttes Városember című cédéjének limitált példányszámban, egyedi PTE borítóval megjelent változatáért is küzdhettek, amelyen a híres pécsi dal, a Mecseki sétányok is megtalálható. A szerencsések szombaton találkozhattak Beck Zolival, a 30Y frontemberével, a Bölcsészettudományi Kar oktatójával is, aki kérésre szívesen dedikálta a frissen megnyert korongokat.

Címkék: educatiopteoktatásiszakkiállítás
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni