Bejelentkezés

Egyetemi bál, tizenötödször (VIDEÓ)

szerzõ: PTE | 2011. február 07. 14:10:11

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték az Egyetemi Bált, immár tizenötödik alkalommal, 2011. február 5-én, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Dr. Romhányi György Aulájában.

 

A bál mindig fontos társadalmi eseménynek számít az egyetem életében, amelynek elsőrendű célja - a szórakozás mellett - az egyetemi szellemiség, a közösség erősítése.  A remek hangulatú eseményen az oktatók és dolgozók egyaránt régen látott nagy számban - mintegy 350-en - jelentek meg.

Bódis József rektor pohárköszöntője után a vendégeket svédasztalos vacsora, valamint koktélbár várta. A jubileumi bál a hagyományoktól kissé eltérően a játék köré szerveződött.

XV. Egyetemi Bál

A nyitótáncot a Táncoló Egyetem fellépő csoportjainak tagjai adták elő, hip-hop, show/musical műfajban majd versenytáncosok előadásában palotást láthatott a vendégsereg. A meghívott vendégek - Südi Iringó, Dudás Tibor és a Show Girls - latin show műsort adtak elő.

A XV. Egyetemi Bál fő támogatói az Alisca-Coop Kft., a Zsolnay Porcelán Manufaktúra Zrt., Bock Pincészet, Puchner Kastélyszálló, H-Copex Irodatechnika Kft., Danubius Zrt., a Pécsi Borozó, a TENSI Utazási Iroda, az OTP Travel, a Vodafone Magyarország Zrt. voltak. A tombolából befolyt összeget a Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet fiatal tehetségei számára ajánlották fel a szervezők.

XV. Egyetemi Bál

 

Címkék: egyetemibálxv

kapcsolódó galériák:

« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni