Bejelentkezés

Erősödött a bizalom a PTE iránt

szerzõ: PTE | 2011. április 04. 14:36:00

Tovább nőtt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) népszerűsége a továbbtanulni vágyó fiatalok körében, hiszen az előzetes jelentkezési adatok szerint mind a jelentkezések, mind a jelentkezők száma emelkedett az előző évhez képest. Különösen nőtt az érdeklődés a mesterképzések iránt, és változatlanul kedveltek az alap és osztatlan képzések, valamint a felsőfokú szakképzések is.

A több mint 17.500 PTE-re jelentkező többsége az Egyetem rendkívül széles alap és osztatlan képzési kínálatából válogatott, és elmondható, hogy továbbra is az államilag támogatott, nappali képzések vonzzák a jelentkezőket. A biztató eredmények oka elsősorban a PTE kitartó elkötelezettsége a minőségi felsőoktatás mellett, melynek kézzel fogható eredménye, hogy 2011-ben tovább növekedett a mesterképzésre jelentkezők száma is - idén már több mint 3.100-an érdeklődnek e minőségi képzések iránt.

Erősödött a bizalom a Pécsi Tudományegyetem iránt

Az eredményekhez minden bizonnyal hozzájárult az évről évre egyre népszerűbb „Uniface a tudás 1000 arca" beiskolázási játékunk is, melyben az Egyetem rendkívül széles képzési kínálata mellett a „PTE érzést" is megismerhették az érdeklődők. Emellett fontos szerepet tulajdonítunk az „Európa Kulturális Fővárosa", és a „Pécs a Kultúra Városa" címeknek is, hiszen Pécs egyedülálló kisugárzása, tudományos és művészeti potenciálja kedvezően befolyásolja a jelentkezők felelős döntését.
Címkék: ptebizalom
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni