Bejelentkezés

Féléves EHÖK mérleg

szerzõ: EHÖK | 2011. július 18. 10:21:31

Régi-új elnökséggel vághat neki következő kétéves periódusának a PTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. A még január 7-én megtartott időközi választásokon elnöki pozíciót szerző Zag Gábort megerősítették tisztségében a június 15-ei tisztújító választáson, mely nagyban köszönhető a vállalások mintegy 90%-os megvalósításának is. A következőekben rövid áttekintést kaphattok az elnökség féléves teljesítményről és a távlati célokról.

PTE EHÖK

Az időközi elnökválasztáson bizalmat kapott Zag Gábor elnöki pályázatának átolvasását követően szerkezeti reformokkal és arculati önmeghatározással telő EHÖK félévre számíthattunk. A pályázati anyag a szervezet gazdasági racionalizálásán túl az elnökség szerkezetének és döntéshozatali mechanizmusainak megváltoztatását ígérte, illetve a szervezet érdekvédelmi funkciójának előtérbe kerülését várhattuk, bár az elnökség hangsúlyozta, hogy mindez nem fogja befolyásolni a megszokott éves rendezvényeket.

A júniusi általános tisztújító választáshoz benyújtott pályázati anyagból kitűnik, hogy a legfontosabb vállalások a félév során teljesültek. A Gazdasági Bizottság munkája révén ténylegesen sikerült rendbe tenni a szervezet gazdálkodását, az első negyed évben a tavalyi év azonos időszakához képest,  jelentősen csökkentek a kiadások.

A cikk az EHÖK oldalán folytatódik »

Címkék: ehökptefélévesmérleg
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni