Bejelentkezés

A PTE-re került a Junior Prima Díj! (VIDEÓ)

szerzõ: PTE | 2011. október 18. 10:55:00

Boros Julianna, a PTE Bölcsészettudományi Karának egyetemi tanársegéde vehette át kitüntetését 011. október 17-én, Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában, a budapesti Szent Margit Gimnáziumban.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok 2007-től a Junior Prima Díjat érdemelhetik ki. A hétezer eurós díjat 2011-ben 8 kategóriában tíz-tíz tehetséges ifjú veheti át. Az anyagi elismerés mellé a nemzet kiválóságai Kincsemet, a világ talán legismertebb és legsikeresebb versenylovának porcelánszobrát, Schrammel Imre, Kossuth-díjas keramikus művész alkotását kapják.

A díjat évente tíz olyan, 30 év alatti szakember kapja, akik mind kiemelkedő pedagógiai teljesítményt értek el saját területükön. A díj célja ezen fiatalok elismerése, és a munkájukhoz szükséges feltételek biztosítása annak érdekében, hogy a jövőben is minél több diák számára nyújthassanak követendő példát.

Boros Julianna 2011-ben a Magyar oktatás és köznevelés kategóriában a hátrányos helyzetű fiatalok oktatási lehetőségeinek segítéséért kapta kitüntetését.


Gratulálunk az eslismeréshez!

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: díjprimaborosjunior
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni