Bejelentkezés

Különdíjas a Szentágothai Kutatóközpont!

szerzõ: PTE | 2012. október 26. 11:37:00

Nyolcadik alkalommal adták át a Média Építészeti Díjait a budapesti Katona József Színházban megrendezett rendezvényen, 2012. október 25-én. A Holcim a „Fenntartható Építészetért" címmel különdíjat adományozott a pécsi Szentágothai Kutatóközpont tervezéséért.

A Holcim a „Fenntartható Építészetért" címmel különdíjat adományozott a pécsi Szentágothai Kutatóközpont tervezéséért. A tervező csapatok nevében Bachmann Bálint (Bachman & Bachmann Építésziroda) és Dr. Stocker György (Stockplan Bt.) vette át a díjat. Az épülettel, annak kiválóságával az m1 Aranymetszés c. kulturális magazinműsora bővebben is foglalkozik a november 10-ei, szombati adásában (ismétlés november 12-én, hétfőn éjfélkor).

Science Building

A dfíjazott épületeknek egyébiránt több pécsi vonatkozása is van. Épület kategóriában a Média Építészeti Díját a Zsolnay Kulturális Negyed nyerte. Rádóczi (f) László építész az est során bemutatott és értékelt 11 projekt közül háromban is alkotóként szerepelt, a díjnyertes Zsolnay Kulturális Negyed tervezésében is részt vett.

Zsolnay Kulturális Negyed

Gratulálunk az alkotóknak!

További részletek az Építészfórumon!

Címkék: médiadíjkutatóközpontszentágothaiÉpítészeti
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni