Bejelentkezés

Mokos Tiboré a PTE idei sajtódíja (VIDEÓ)

szerzõ: PTE UnivTV | 2012. december 06. 13:30:50

Idén a Pécs TV főszerkesztőjének, Mokos Tibornak ítélte oda a díjat az egyetem legfőbb döntéshozó testülete. A Pécsi Tudományegyetem Szenátusa 2000 óta minden esztendőben odaítéli a Pécsi Felsőoktatásért Sajtódíjat, mellyel elismeri egy-egy médiamunkatárs munkáját, amivel hozzájárult az intézmény hírnevének öregbítéséhez.

Immár több mint tízéves hagyomány a Pécsi Tudományegyetemen az Adventi sajtószalon, melyen lehetőség nyílik az egyetem vezetésének a sajtó munkatársaival kicsit kötetlenebb hangulatban. A rendezvénynek a Dr. Halasy-Nagy József Aula adott otthont, mely patinás megjelenésével, visszafogott dekorációjával az Advent ünnepéhez, a Karácsony-váráshoz méltó atmoszférát teremtett.

Mokos Tiboré a PTE idei sajtódíjaAz eseményen hirdették ki az idei Pécsi Felsőoktatásért Sajtódíjat, melyet Mokos Tibor nyert el, aki a Pécs TV főszerkesztőjeként az elmúlt években számos egyetemi eseményről számolt be a városi televízió híradóiban, illetve mutatott be a PTE kötelékébe tartozó érdekes személyiségeket magas színvonalú magazinműsoraiban.

Az egyetem első embere megköszönte a sajtó idei munkáját, az egyetemhez való lojalitását, s röviden összefoglalta a PTE idei eredményeit. Kiemelte a két nagyberuházást, vagyis a tudomány szolgálatába állított Szentágothai János Kutatóközpontot, és a 400 ágyas klinikai tömböt, melynek a közelmúltban végre megkezdődhetett a rekonstrukciója. Így most már valóban minden adott ahhoz, hogy egy, az ott dolgozó munkatársak szakértelméhez, az egyetemhez és Pécs városához méltó egészségügyi központ jöhessen létre 2014 nyarára, amely korszerű infrastruktúrával, és a jelenleginél jóval magasabb komfortszintű ellátással biztosítja az egészségügyi szolgáltatásokat.

- "Ahogy az Universitas Televízió éves összefoglalójából is látszott, egyetemünknek számos értéke és erénye van, amelyekre igenis lehet építkezni még ezekben a nehéz időkben is" - mondta Bódis József rektor köszöntőjében.

 

Címkék: sajtódíjptemokos
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni