Bejelentkezés

Tiszteletbeli szülésznő lett Bódis József

szerzõ: PTE / Zalai Hírlap | 2013. június 10. 12:14:48

A szülésznők 21. országos kongresszusa program keretében tiszteletbeli szülésznővé választották Bódis József professzort, a Pécsi Tudományegyetem rektorát.

Bódis József"A világ minden gyerekkel újrakezdődik..." E mottót választotta jelmondatául a szülésznők 21. országos kongresszusa, ami pénteken kezdődött Zalakaroson.

Az összejövetelt a Zala Megyei Kórház szülészet-nőgyógyászati osztálya szervezte, s az ország valamennyi nagyobb intézete képviselteti magát, összesen mintegy háromszáz fővel. A program keretében kedves gesztusként tiszteletbeli szülésznővé választották Bódis József professzort, a Pécsi Tudományegyetem rektorát, valamint Bugarszki Miklóst, a  Magyar Ápolási Egyesület elnökét. Több zalai szakember is előadást tartott, egyebek közt  a szülésznőválasztás dilemmáiról, a terhestornáról, valamint a homeopátiás módszerek alkalmazásának tapasztalatairól az  egerszegi szülészeten.

A kongresszus szombaton további előadásokkal folytatódik, dr. Vajda György, a megyei kórház osztályvezető főorvosa például a szülésznők felértékelődött felelősségének jogi vetületeiről szól.

Címkék: pterektorbódis
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni