Bejelentkezés

Príma díjas Kovács L. Gábor (VIDEÓ)

szerzõ: PTE UnivPécs | 2013. október 19. 10:28:00

Hetedik alkalommal adták át a Baranya Megyei Príma díjakat Pécsett, a Zsolnay Negyedben, október 18-án. Az elismerést Kiss Endre, a VOSZ baranyai elnöke és Tiffán Zsolt, a Baranyai Közgyűlés elnöke adták át. Tudmány kategóriában Kovács L. Gábor professzor az idei nyertes.

Ha valaki a kutatás világából jött és a gazdasági élet szereplőitől kap kitüntetést, az egy különlegesség. Különlegesség azért, mert úgy érzem, hogy azt példázza, hogy a mai világban megszűnt a tudomány fellegvár-jellege, megszűnt a gazdasági életnek az elkülönültsége, és kizárólag az érintkezési pontok számítanak. Ez viszi előre a világot." - köszönte meg Kovács L. Gábor professzor a kitüntetést.

Ami pedig az országos díjat illeti: a 2013. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül - a szakmai elismerésen kívül - a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott Közönségdíjban részesül. Dr. Bachman Zoltán, a PTE PMMIK professzora jelölt a „Magyar építészet és építőművészet" kategóriában.

Részletek: http://primissima.hu/szavazas/

Címkék: kovácsgáborl.prímadíjas
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni