English | Deutsch | Telefonkönyv | Szálláshelyek | ETR | CooSpace | Webmail
Bejelentkezés
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a PTE Meseszép kampányához

szerzõ: RH MO Kampány- és Projektiroda / Szuhán-Glass Beáta | 2013. november 10. 09:35:00

A Pécsi Tudományegyetem és a PMFC-MATIAS ügyvezetője 2013. november 9-én a PMFC-MATIAS-Diósgyőri VTK meccs előtt írták alá a PTE Meseszép... kampányára vonatkozó együttműködési megállapodást.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

Dr. Komlósi László Imre, a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese és Feleki Attila, a PMFC-MATIAS ügyvezetője 2013. november 9-én a PMFC-MATIAS-Diósgyőri VTK meccs előtt írták alá a PTE Meseszép... kampányára vonatkozó együttműködési megállapodást. Az ebben foglaltak szerint a PMFC Sport Kft. csatlakozik a jótékonysági rendezvénysorozathoz, melynek során a klub több bajnoki mérkőzésén részt vállal a mesekönyv-gyűjtő akcióban, ami a kampány egyik fontos momentuma.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

Továbbá néhány kampányhelyszínen a PMFC-MATIAS volt és jelenlegi focistái mesélnek majd a gyerekeknek és szüleiknek. Az ünnepélyes aláírást követően a nézők egy kis ízelítőt kaphattak a mesék csodálatos világából a PTE Táncegyüttes bemutatásában, akik a mérkőzés előtt az Aladdin, a szünetben pedig a Hófehérke és a hét törpe című mesék egy-egy részletétnek modern feldolgozását táncolták el.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

Ahogy a szurkolók tapasztalhatták, már a szombat esti Diósgyőr elleni meccsen is le lehetett adni a mesekönyv-felajánlásokat a bejáratoknál. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki azoknak, akik hozzájárultak a jótékonysági akcióhoz. Tartsák meg jó szokásukat, és lehetőségük szerint a soron következő PMFC-MATIAS mérkőzésre is hozzanak használt, de jó állapotú mesekönyveket.

További információ a kampányról, az állomásokról és a mesekönyv-gyűjtő pontokról:

Címkék: meseszéppmfc-matias
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni