English | Deutsch | Telefonkönyv | Szálláshelyek | ETR | CooSpace | Webmail
Bejelentkezés
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

Szöllősi Györgyi olvasott fel a PTE Meseszép kampányának legutóbbi állomásán

szerzõ: PTE | 2013. november 08. 10:51:00

November 8-án csütörtökön találkozhattak a gyermekek és szüleik a PTE Meseszép... kampányának legutóbbi állomásán, a Mecsekaljai Általános Iskolában egyetemünk volt hallgatójával, Szöllősi Györgyivel, az MTV műsorvezetőjével, aki Csipkerózsika történetét mesélte el.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

Györgyi elmondta, hogy az ő életében is fontos szerepet töltenek be a mesék, hiszen manapság már kislányának olvas minden nap, de gyermekkorában neki is sokat meséltek szülei és nagyszülei. A 14 állomásból álló programsorozatban Egyetemünk iskolákban, óvodákban népszerűsíti a meseolvasás fontosságát és mesekönyveket gyűjt, amit majd a jótékonysági kampány záróeseményén április 29-én iskolások, óvodások kapnak meg a projekt lezárásakor.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

A program során a PTE Táncegyüttes egy rövid produkcióval életre keltette Csipkerózsika meséjét modern feldolgozásban és tánctanulásra is buzdították a gyerekeket és szüleiket.

A PMFC-MATIAS is csatlakozott a Pécsi Tudományegyetem Meseszép... kampányához

A megtanult kis táncot a tervek szerint szintén a kampány záró rendezvényén, 2014. április 29-én, a tánc világnapján együtt mutatja majd be az a több száz óvodás és iskolás gyermek, akiket a 8 hónapos jótékonysági kampány során meglátogatunk.

Az eseményről készült videó ezen a linken található!

További részletek a kampányról: www.tancegyuttes.pte.hu

Címkék: meseszépszöllősigyörgyi
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni