English | Deutsch | Telefonkönyv | Szálláshelyek | ETR | CooSpace | Webmail
Bejelentkezés
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

PTE Meseszép: Tarzan a Deákosok dzsungelében

szerzõ: RH Marketing Osztály Kampány- és projektiroda | 2013. november 15. 12:21:20

Újabb állomáson lehettek részesei a kisdiákok és szüleik a PTE Meseszép... kampány vidám programjának.

 

PTE Meseszép: Tarzan a Deákosok dzsungelében

November 14-én csütörtökön a PTE Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola tornatermében találkozhattak az alsó tagozatos kisdiákok és szüleik a PTE Meseszép... kampány legutóbbi állomásán a mesék csodálatos világával.

A program során egyetemünk volt hallgatója, dr. Kovács Antal, olimpiai bajnok cselgáncsozó Tarzan történetét mesélte el, a PTE Táncegyüttes pedig egy rövid produkcióval keltette életre a dzsungel világát, majd a tánctanítás következett, amelybe a gyerekek, szüleik és a pedagógusok is nagy örömmel vettek részt. Kovács Antal elmondta, hogy gyermekkorában is fontos szerepet töltött be a mese, de most felnőttként, mikor három pici gyermek várja otthon, még több figyelmet fordít arra, hogy gyermekeivel minden nap játsszon és meséljen nekik. Az esemény során 133 db mesekönyv gyűlt össze.

PTE Meseszép: Tarzan a Deákosok dzsungelében

A 14 állomásból álló programsorozatban Egyetemünk iskolákban, óvodákban népszerűsíti a meseolvasás fontosságát, és mesekönyveket gyűjt, amit majd a jótékonysági kampány záróeseményén, április 29-én iskolások, óvodások kapnak meg a projekt lezárásakor.

A kampány különböző állomásain megtanult kis táncot a tervek szerint szintén a zárórendezvényen, 2014. április 29-én, a tánc világnapján együtt mutatja majd be a több száz óvodás és iskolás gyermek.

Az eseményről készült videó ezen a linken található!

További részletek a kampányról: www.tancegyuttes.pte.hu

Címkék: kampánymeseszép
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni