Bejelentkezés

Az év honlapja lett a PTE ÁOK felvételizőknek szóló weboldala

szerzõ: PTE | 2013. december 05. 13:11:52

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar felvételizőknek szóló weboldala nyerte oktatás kategóriában a megtisztelő „AZ ÉV HONLAPJA 2013” címet.

Idén 5. alkalommal került sor az ÉV Honlapja díj kiosztására. Oktatás kategóriában az idei évben 14 honlap versengett a címért.  A szakmai díjak odaítéléséről  egy 14 fős zsűriből álló -  tagjait a hazai marketing és reklám szakmában dolgozó szakemberek alkotják  - csapat  döntött.

http://felvi.aok.pte.hu/

Az elbírálás szempontjai között kiemelt szerepet kapott, hogy mennyire felel meg a honlap tartalmi- és vizuális megjelenése a célközönség számára, milyen ezek összhangja, illetve, hogy a tartalom friss, aktuális -e. Ezen kívül vizsgálták a honlap újszerűségét, interaktivitását, reszponzivítását.

A PTE ÁOK esetében a szakemberek nagyra értékelték a folyamatos, friss tartalmi feltöltöttséget és a fiatal célközönséget megragadó képi világ ezzel összhangban történő alkalmazását.

A PTE Orvostudományi Kara egyébiránt külön büszke arra, hogy a honlap saját kari fejlesztés keretében valósult meg a Karon dolgozó marketing és informatikus szakemberek és az őket segítő diákok révén.

Bővebb információ: http://www.azevhonlapja.hu/sajtohir/dijat-nyert-weboldalak-2013

A PTE ÁOK felvételizőknek szóló honlapja megtekinthető ezen a linken!

Gratulálunk kollégáinknak a szép sikerhez!

Címkék: áokfelvételipteévhonlapja
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni