Bejelentkezés

A PTE Meseszép...kampánya: Mesék, táncok, kacajok, tündöklő arcok...

szerzõ: RH Marketing Osztály Kampány- és Projektiroda | 2013. december 20. 09:43:09

Nagy sikerrel zajlik a Pécsi Tudományegyetem Meseszép… jótékonysági rendezvénysorozata. A PTE Meseszép… kampánya, mely azzal a céllal született, hogy közelebb hozza a családokat, és pozitívan befolyásolja a felnövekvő nemzedék lelki fejlődését a mesék csodálatos világának segítségével, igen népszerűnek bizonyul a közvélemény számára.

A PTE Meseszép... kampánya, mely azzal a céllal született, hogy közelebb hozza a családokat, és pozitívan befolyásolja a felnövekvő nemzedék lelki fejlődését a mesék csodálatos világának segítségével, igen népszerűnek bizonyul a közvélemény számára. A program során a kampány üzenetét jótékonysági akciósorozat keretén belül iskolákban, óvodákban, a PTE-hez kötődő közismert személyiség közreműködésével, mesék felolvasásával és táncos bemutatásával népszerűsíti intézményünk. A jótékonysági események egy rövid mesekoreográfia betanításával zárulnak, mely táncot 2014 tavaszán a rendezvénysorozat záró eseményén valamennyi meglátogatott iskola diákjai közösen adnak majd elő.

A Táncoló Egyetem előadása a Széchenyi téren

A jótékonysági kampány egyik fontos momentuma a mesekönyv-gyűjtő akció, mely szintén szeptember óta folyik már. Kisgyermekek, egyetemi hallgatók, szülők és nagyszülők, cégek juttatják el részünkre az új vagy használt könyveket, hogy tovább adhassuk a mesék szeretetét másoknak is.

Egyetemünk magáénak vallja a gyermek jogairól szóló egyezményben megfogalmazott gondolatokat, mint például: „A gyermek személyiségének harmonikus kibontakozásához szükséges, hogy családi környezetben, boldog, szeretetteljes és megértő légkörben nőjön fel. A szülőknek közös a felelősségük a gyermek neveléséért és fejlődésének biztosításáért." Ezt az üzenetet közvetítve értük el, hogy a kampány indítása óta több szervezet, magánszemély, és cég is csatlakozott a programunkhoz, és médiumok, kulturális intézmények, hipermarketek is hasonló kezdeményezésekbe fogtak.

A Táncoló Egyetem műsora a Bánki Donát Utcai Általános Iskolában

Köszönjük mindazoknak, aki részvételükkel, támogatásukkal, kezdeményezésükkel segítenek a nemes üzenetek célba juttatásában!

A PTE Meseszép... kampánya 2014-ben is folytatódik. Addig is mesékben gazdag, békés karácsonyt és boldog új évet kíván a Pécsi Tudományegyetem!

További részletek a kampányról: www.tancegyuttes.pte.hu

Kapcsolódó cikkeink:

Címkék: táncolóegyetempte
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni