Bejelentkezés

Egyetemi bál, tizenharmadszor (képgaléria)

szerzõ: PTE | 2009. február 09. 14:51:34

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték az Egyetemi Bált, immár tizenharmadik alkalommal, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvositudományi Karának Dr. Romhányi György Aulájában, február 7-én.

A báli szezon csúcspontjának számító fontos társadalmi eseménynek az egyetem életében, amelyen elsőrendű célja - a szórakozás mellett - az egyetemi szellemiség, a közösség erősítése.  A remek hangulatú eseményen oktatók és dolgozók egyaránt szép számmal megjelentek.

Egyetemi bál 2009 

Dr. Horváth Béla rektorhelyettes pohárköszöntője után a vendégeket svédasztalos vacsora, valamint koktélbár várta, ahol Witterle Gábor zongorajátéka mellett volt lehetőség kötetlen beszélgetésre is.

 Egyetemi Bál 2009

Az Egyetemi Bált a Táncoló Egyetem versenytánccsoportja nyitotta meg, latin-táncokkal illetve keringővel. A vacsora alatt a Művészeti Kar Jazz Zenekara szolgáltatta az étvágyfokozót, majd a Cotton Club Singers "Latin negyed" című műsorával hozta lázba a bálozókat. Az est folyamán a hangulatról a Color Live Music Band gondoskodott.

Egyetemi Bál 2009

A XIII. Egyetemi Bál fő támogatói a H-COPEX Irodatechnika Kft., a Bikali Puchner Kastélyszálló valamint a TENSI Utazási Iroda mind hozzájárultak az est sikeréhez és zökkenőmentes lebonyolításához. A tombolanyereményeket 16 cég ajánlotta fel, többszázezer forint értékben. A tombola bevételét az egyetem gyakorló iskoláiban működő tehetséggondozásra ajánlották fel.

Címkék: egyetemibálxiii

kapcsolódó galériák:

« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni