PTE

Beszerzési és Közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó dokumentumok

szerzõ: PTE


Jelentkezés szállítói adatbázisba

Tisztelt Felhasználó!

Üdvözöljük a PTE Közbeszerzési és Logisztikai Igazgatósága által elindított elektronikus oldalon.
A kezdeményezés a Pécsi Tudományegyetem és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésének eredménye.
Azzal a céllal hoztuk létre a felületet, hogy több- és a megszokottól eltérő lehetőséget kínáljunk azon vállalkozásoknak, amelyeknek tervei közt szerepel az Egyetemmel való együttműködés. Kölcsönös előnyökön alapuló kezdeményezésről van szó, mivel a mellékelt adatlapon feltüntetett és e-mailben visszaküldött adatok kifejezik az Önök szándékát arra, hogy az Egyetem szállítójává váljanak, az Egyetem pedig ajánlatkérés esetén az ajánlatkérés tárgyának lehető legmegfelelőbb szállítókat keresheti meg.
Célunk továbbá az is, hogy közbeszerzési eljárásainkról a lehető legtöbb információt juttassuk el Önökhöz a Közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően.
Kérjük, hogy amennyiben az Ön cége, vállalkozása az Egyetem beszállítója szeretne lenni, szíveskedjen kitölteni és a beszerzes@pte.hu e-mail címre visszaküldeni az alább megnyitható adatlapot. Az adatlap linkjére történő kattintás után először menteni szíveskedjék, ezt követően lehet megnyitni.
Reményeink szerint, így bővíthetjük piaci információinkat és nagyobb mozgásteret, lehetőséget kínálunk leendő partnereink számára.

Közbeszerzési és Logisztikai Igazgatóság
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara innovációs osztály

Excel letöltése


2013.

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM BESZERZÉSI MEGRENDELÉSEI ESETÉBEN ÉRVÉNYES ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK (PDF)
A PTE által kibocsátott beszerzési megrendelésekre vonatkozóan az alábbi szerződéses feltételek az irányadók, kivéve, ha Felek ettől eltérően írásban vagy szóban nem egyeztek meg, és azt nem foglalták írásban a megrendelésben vagy szerződésben.

2011.

RAKTÁRI EGÉSZSÉGÜGYI ANYAGOK
Link: Ajánlati felhívás és dokumentáció(pdf, doc)
Az Ajánlati felhívás és dokumentáció mellékletét képező Excel táblázat a felhívásban megadott kapcsolattartónál e-mail-en keresztül megkérhető.

 


 

2009-2014

Közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó DB határozatok, kérelmek, vitarendezések és DB bírságok (xlsx)

utoljára frissítve: 2014. március 25. 14:35:55

Címkék: ajánlatifelhívások

kapcsolódó tartalmak: