PTE útikalauz stopposoknak

szerzõ: Radics M. Péter, Mester Zoltán

Isten hozott vándor!

Nos, eme linkre kattintásod azt jelenti, hogy leszel/vagy/voltál a Nagy Pécsi Tudományegyetem Klub (NPTK) tagja. Meg azt, hogy elfáradtál a hivatalos hangvételű, ugyanakkor megbízható dolgok olvasásában, és szeretnél kicsit gyorsabban, barátságosabb hangnemben informálódni.

Ne pánikolj!

Hasznossága és egyszerűségében rejlő nagyszerűsége miatt vettük kölcsön Douglas Adams könyvének címét, és mottóját. Bár az NPTK a valóságban nem létezik, az oldottabb légkör létrejöttéért nevezzük magunk között a Pécsi Tudományegyetemet NPTK-nak. Vagy családnak, kinek mi tetszik. Az egyetem nagy. Jobban mondva óriási. Eligazodni benne. Hát, kevés embernek megy ösztönből, a rutin viszont elsajátítható. Mivel életed országútján történő menetelésed egyik fontos megállójába érkeztél, mely inkább egy központi-elosztó pályaudvarra emlékeztet, kötelességünknek érezzük, hogy itt tartózkodásod alatt, de legalább az elején segítsünk, kézen fogjunk, és átadjunk neked tapasztalatot, tudást, tanácsot, és főleg bátorságot.

Használd egészséggel, ha valamit nem találsz, pedig jó lenne, oszd meg velünk nyugodtan. Addig is, még egyszer, csak hogy ne felejtsd el:

Ne pánikolj!

Első napok

Egyetemi élet

Szolgáltatás

Oktatás

Városi élet

utoljára frissítve: 2007. október 19. 13:42:18

« vissza