Bejelentkezés

Az adatvédelmi felelősről

szerzõ: PTE

"Az egyetemi adatvédelmi felelős jogi végzettséggel és az informatikai szabályozás területén legalább három év szakmai gyakorlattal vagy speciális elméleti ismeretekkel rendelkező személy lehet."
(PTE adatvédelmi szabályzat 19.§)

2007. szeptember 1-től az adatvédelmi felelős tisztségét dr. Szőke Gergely László tölti be.

Dr. Szőke Gergely László a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2004-ben végzett jogászként, cum laude minősítéssel. 2004-től 2007-ig osztondíjas doktorandusz hallgatóként tevékenykedett a PTE ÁJK Informatikai és Kommunikációs Jogi Tanszékén. 2005-től az Informatikai és Kommunikációs Jogi Kutatóintézet Kutatója. A PTE több karán oktat médiajogot és informatikai jogot.

Kutatási területei a médiajog és informatikai jog: ezeken belül különösen a személyes adatok védelme és a közérdekű adatok nyilvánossága, az elektronikus eljárások és elektronikus (alternatív) vitarendezés témakörével foglalkozik. E témákban több publikációja jelent meg Magyarországon és külföldön (angol nyelven).

További információk találhatók a PTE ÁJK honlapján.

utoljára frissítve: 2007. október 04. 13:33:32

« vissza

Tanácsadás

Az Álláskeresési tanácsadáson a GOLDATTI Human Management szakemberei működnek közre, akik az álláskeresési technikákban, önéletrajz és motivációs levél összeállításában nyújtanak segítséget.

Az Adó- és könyvviteli tanácsadás heti egy alkalommal civil szervezetek, hallgatói öntevékeny körök, és egyes hallgatók számára tartott pénzügytechnikai tanácsadás.

Az Amerikai tanulmányi tanácsadáson elhangzanak információk főiskolákról, egyetemekről, szakirány szerinti képzési programokról, rendelkezésre állnak az amerikai felvételi alapelveket bemutató kiadványok.

A Jogi tanácsadás témája: fegyelmi eljárás, tanácsadás polgári és büntetőperes ügyekben, albérleti szerződés, megbízás. Minden jogi jellegű kérdésre szakember ad választ.

A Pszichológiai tanácsadáson beilleszkedési, magánéleti problémák, vizsgaidőszaki stressz stb. megoldásában segítenek a Khairosz Alapítvány szakemberei. Ezt több helyszínen, több kar épületeiben is tartják, érdemes érdeklődni a KÖSZI-nél: http://www.koszi.pte.hu

«Média

Tartalomjegyzék

Munka az egyetem mellett»