Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Amerikai MBA ösztöndíj végzős mérnök és közgazdász hallgatóknak

Posztgraduális ösztöndíj közgazdász vagy mérnök hallgatók részére a programban részt vevő Missouri állambeli egyetemek valamelyikén.
Tovább

Ösztöndíjak a PTE szerződései alapján

A PTE egyetemközi szerződései által biztosított ösztöndíjak vagy tandíjmentes tanulmányi lehetőségek az alábbiakban:
Tovább

Fulbright információs nap a PTE-n

A budapesti Fulbright Bizottság tájékoztatója a Fulbright és egyéb egyesült államokbeli tanulmányi ösztöndíjairól.
Tovább

Kutass Norvégiában!

Kutatói ösztöndíj Norvégiába 2009/2010-re.
Tovább

Bővült a DAAD ösztöndíjak kínálata

A Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD) a magyar hallgatóknak és diplomásoknak a 2010/2011-es tanévre ismét az ösztöndíjak széles választékát kínálja, a 3-4 hetes nyelvi és országismereti nyári egyetemi tanfolyamtól a mester végzettség megszerzésén át egy német felsőoktatási intézményben történő doktorálásig. Azoknak a doktoranduszoknak, akik Magyarországon doktorálnak, lehetőségük nyílik a kutatói munkájuk egy részének német felsőoktatási intézményben vagy kutatóintézetben történő megvalósítására.
Tovább

Tájékoztató franciaországi ösztöndíjakról

2010. február 9-én, kedden 14.00-15.30 között a BTK-TTK Kari Tanácsteremben (Pécs, Ifjúság u. 6.) tart "Ösztöndíjlehetőségek Franciaországban" címmel magyar nyelvű tájékoztató előadást Bob Kaba Loemba, a magyarországi Francia Nagykövetség munkatársa, a CampusFrance Magyarországi Irodájának vezetője.
Tovább

Fantasztikus nyári egyetemek a PTE-n!

Nagyon sok módja van, hogy a nyarat hasznosan és élvezetesen töltsd, ennek egyik legjobb módja a nyári egyetemen való részvétel. Vannak jó programok, sok érdekes emberrel találkozhatsz és sok új dolgot tanulhatsz. Nem mellékesen az életrajzodban is jól mutat egy ilyen tapasztalat. Jelentkezz most!
Tovább

Ösztöndíjpályázat Japánba!

Ha valaha vágytál arra, hogy külföldön tanulj egy évig tandíjmentesen, ha valaha is megfordult a fejedben, hogy jó lenne megismerni Japánt, a japán kultúrát, akkor itt a lehetőség! Ne habozz! Pályázz!
Tovább

Nemzetközi ösztöndíjak

Svájci, ausztriai, görög, norvég, német, amerikai és japán ösztöndíjakra pályázhatnak 2011-ben magyar állampolgárok.
Tovább

Fulbright ösztöndíjak az USA-ba

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság által meghirdetett 2012-2013-as tanévre szóló ösztöndíjaikról nagy érdeklődés mellett tartott tájékoztatót tegnap Dr. Brückner Huba, a Magyar Fulbright Bizottság igazgatója.
Tovább

Ösztöndíj-lehetőség ÁOK-s hallgatóknak

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Nemzetközi Oktatási Központja (továbbiakban NOK) pályázatot hirdet a magyart idegen nyelvként tanuló orvostanhallgatók számára, akik hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek a Pécsi Tudományegyetemen.
Tovább

Belgiumi ösztöndíjak hallgatóknak

A Stanislas Kostka Alapítvány (Belgium) és a Faludi Ferenc Akadémia ösztöndíja. A Stanislas Kostka Alapítvány (FSK) Belgium francia nyelvű egyetemeire kínál ösztöndíjat a 2012-2013-as tanévre. Az ösztöndíjak mesterképzésekre (Bolognai rendszer) pályázhatók, egyéves időszakra.
Tovább

DAAD ösztöndíjak Németországba

Szeretne ösztöndíjjal Németországban tanulni vagy kutatni? Érdeklődik a németországi egyetemek és főiskolák iránt? Szeretné ismereteit és német nyelvtudását elmélyíteni? Nyitott új tapasztalatokra és barátokra? Akkor itt a kiváló lehetőség, 2011. november 15-ig lehet pályázni a DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst) németországi ösztöndíjaira.
Tovább

Szakmai gyakorlat Németországban

A Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU) pályázatot hirdet környezetvédelmi területen diplomázott egyetemi hallgatók részére szakmai gyakorlat megszerzésére Németországban. Jelentkezési határidő: 2012. március 1.
Tovább

Fulbright ösztöndíj-tájékoztató a PTE-n

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság meghirdeti a 2013-2014-es tanévre szóló ösztöndíjait.
Tovább

Ösztöndíj pályázat Japánba!

A Kansai Gaidai Egyetemmel kötött szerződés értelmében a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Nemzetközi Oktatási Központja (PTE ÁOK NOK) tanulmányi pályázatot hirdet a 2013-as évre (2013. januárjától decemberig) 1 hallgató részére.
Tovább

Megjelentek a Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíj felhívásai

Nemzetközi színvonalú támogatást biztosító ösztöndíj rendszer épül ki a „Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program" keretében. A programhoz kapcsolódóan a napokban jelentek meg az első ösztöndíj felhívások.
Tovább

Nyilvános kutatói ösztöndíj-pályázat

A Geopolitikai Tanács Közhasznú Alapítvány 5 darab kutatói ösztöndíjat hirdet meg a következő témakörben: A korrupciós hálózatok kialakulása Magyarországon. A kutatási javaslatok kiértékelésének határideje: 2012. október 10.
Tovább

Új ösztöndíjra lehet pályázni szeptembertől

Az Útravaló ösztöndíjprogram keretében induló Út a felsőoktatásba alprogram célja a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítása, a felsőfokú végzettség megszerzésének elősegítése ösztöndíj- és önköltség-támogatás biztosításával. A programra 80 millió forint áll rendelkezésre.
Tovább

Pécs MJV Polgármesteri ösztöndíj

Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2012/2013. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi állandó lakhelyű, magyar állampolgárságú, vagy Pécs valamely testvérvárosában állandó lakhellyel rendelkező, magyar nemzetiségű hallgatók számára.
Tovább

Campus Hungary ösztöndíj program

A Balassi Intézet a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése országos program" című projektek keretében Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között megvalósítható hallgatói, oktatói és adminisztratív személyzeti mobilitásra.
Tovább

Erasmus Mundus ösztöndíj pályázat

Az Erasmus Mundus Partnership for Belarus, Ukraine, Moldova“ projekt ösztöndíj pályázatot hirdet 6 hónap időtartamra.
Tovább

Egyedülálló eredmény a magyar bölcsészettudományban

Pócs Éva, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Néprajz – Kulturális Antropológia Tanszékének professor emeritája sajtótájékoztató keretében indította útjára az ERC (Európai Kutatási Tanács) Advanced Grants 2011-es felhívására beadott, „Népi vallás a keleti és nyugati kereszténység határán: folyamatosság, változások és kölcsönhatások” című pályázatát, mely az eddigi egyedüli nyertes pályázat Magyarországon a bölcsészettudományon belül.
Tovább

Külföldi nyelvi képzés és szakmai kapcsolatépítés támogatása

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a 2013/2014-es tanévre LLP/Erasmus adminisztratív személyzeti mobilitás programban való részvételre.
Tovább

Egyéves cserehallgatói ösztöndíj az Akita International University-n

Teljes akadémiai évre szóló ösztöndíj az Akita International University-n, egy fő részére. Jelentkezési határidő: 2013. június 10.
Tovább

Molnár Alexandra motocross bajnok is a PTE Rektori Ösztöndíjára pályázik

Molnár Alexandra motocross versenyző, aki első és eddig egyetlen magyar nőként jutott ki a világbajnokság egy futamára szintén a PTE-t jelölte meg első helyen.
Tovább

Támogatott külföldi ösztöndíjak a PTE-n

A Pécsi Tudományegyetem, a Tempus Közalapítvány és a Balassi Intézet szeptember 16-19. között az Erasmus és a Campus Hungary ösztöndíjakról és hallgatói tréningről tartanak tájékoztatót az egyetem több karán.
Tovább

Pályázati felhívás: Pécs MJV Polgármesteri Ösztöndíj 2014.

Pécs Megyei Jogú Város polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri Ösztöndíj elnyerésére a 2013/2014. tanév II. félévében Pécs Megyei Jogú Város köznevelési intézményeiben tanuló, illetve a Pécsi Tudományegyetemen aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező pécsi polgárok számára.
Tovább

Találatok az események között:


Kiállítás az Amadeus Alkotói Ösztöndíjra beadott pályamunkákból

FP7 Marie Curie egyéni mobilitási ösztöndíjak - tájékoztató rendezvény

« vissza