English | Deutsch | Telefonkönyv | Szálláshelyek | ETR | CooSpace | Webmail
Bejelentkezés
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Elkezdődött a 95. tanév

Gábriel Róbert rektor a Pécsi Tudományegyetem 95. tanévét nyitotta meg a Dr. Romhányi György Aulában szeptember 17-én, az eseményen Sólyom László köztársasági elnök is részt vett. A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésen hat új egyetemi tanárt nevezett ki Sólyom László, felavatták és átadták az új rektori és dékáni láncokat, illetve fogadalmat tettek a tanulmányaikat megkezdő hallgatók.
Tovább

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett március 12-én, csütörtökön. Az ünnepségen dr. Horváth Béla kapcsolati rektorhelyettes mondott ünnepi beszédet.
Tovább

A 86. tanév elkezdődött!

A Pécsi Tudományegyetem ünnepi szenátusi ülésén Gábriel Róbert rektor mondott tanévnyitó beszédet, majd Mayer Mihály, a Pécsi Egyházmegye püspöke szólalt fel a Pécsi Egyházmegye fennállásának 1000 éves évfordulója alkalmából. Ezt követően díjak, elismerések bejelentése és átadása következett.
Tovább

Tudásközpont házavató és tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés (VIDEÓ+GALÉRIA)

Szerdán átadták az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházásaként épült Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot. A házavató - amely egyben a Pécsi Tudományegyetem (PTE) tanévnyitó ünnepi szenátus
Tovább

Tanévnyitó a PTE-n (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2011. szeptember 8-án hivatalosan is megnyitotta az évet. A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak, hallgatóinak.
Tovább

Találatok az események között:


Karácsonyi ünnepi koncert

Március 15-ei Ünnepi szenátusi ülés és díszdoktoravató

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés

Pedagógusnapi ünnepi szenátusi ülés

Ünnepi Tudományos Ülés a PTE és a PAB szervezésében

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés (online közvetítés!)

Kerényi Sziget ünnepi megnyitó

« vissza