English | Deutsch | Telefonkönyv | Szálláshelyek | ETR | CooSpace | Webmail
Bejelentkezés
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


A Romaversitas Alapítvány pályázati felhívása

A Romaversitas átfogó képzési és anyagi támogatást nyújt a felsőoktatásban tanuló roma fiataloknak, valamint teret biztosít egy pezsgő közösségi élet kibontakozására. Célunk, hogy a tehetséges roma fiatalok számára egyenlő hozzáférést biztosítsunk a tanuláshoz, segítsük szakmai fejlődésüket, és szakértő támogatást nyújtsunk a kisebbségi lét lehető legtöbb aspektusában.
Tovább

A PTE Alapítvány pályázati felhívása

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány az alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztése és korszerűsítése, valamint a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak támogatása céljából a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából és magánszemélyek egyéb adományaiból származó, 2010. évi bevételének felhasználására pályázati felhívást tesz közzé.
Tovább

Felvételt hirdet a Bolyai Műhely Alapítvány

A Bolyai Műhely Alapítvány felvételt hirdet a 2011-2012 -es tanévre térítésmentes tehetségfejlesztő képzésre!
Tovább

Tehetséggondozás a Pécsi Tudományegyetemen

A Kutató Diákokért Alapítvány Európai Uniós támogatással új programot indít az eddigi 800 fős mentori és közel 6000 fős diákhálózatának további bővítésére. A Mentornapok rendezvénysorozat célkitűzése, hogy minél több középiskolás fiatal kapcsolódhasson be az egyetemeken folyó tudományos kutatásba. A diákok és a program iránt érdeklődő egyetemi oktatók 2011. június 9-én és 10-én a Pécsi Tudományegyetemen találkozhatnak.
Tovább

Együttműködik a PTE és a Határokon Túli Magyarságért Alapítvány

Megállapodást kötött a Pécsi Tudományegyetem és a Határokon Túli Magyarságért Alapítvány, melynek értelmében tovább erősítik a köztük fennálló eddigi kapcsolatot, és számos területen összehangolják tevékenységüket a magyar kultúra védelme és ápolása érdekében, így többek között a kutatások, képzések és a rendezvényszervezés területén.
Tovább

Találatok az események között:


« vissza