Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


A PTE Alapítvány pályázati felhívása

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából származó bevétele terhére az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább

Rektori pályázati felhívások

A Pécsi Tudományegyetemen pályázatot írt ki a 2009. év Kiemelkedő Szellemi Alkotása Díjra, az MTA doktora címre pályázó oktatók/kutatók támogatására, valamint a 2010. évben megszervezésre kerülő tudományos konferenciák támogatására.
Tovább

Pályázat tehetségprogram bírálatában való részvételre

Az Oktatásért Közalapítvány Nemzeti Tehetségprogram Alkuratóriuma pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt tehetségprogram pályázatok bírálatában való részvételre a közoktatás, a felsőoktatás, a felnőttoktatás, a szakképzés, a nyelvoktatás vagy a kutatás-fejlesztés és innováció területek valamelyikén dolgozó szakemberek részére.
Tovább

A Romaversitas Alapítvány pályázati felhívása

A Romaversitas átfogó képzési és anyagi támogatást nyújt a felsőoktatásban tanuló roma fiataloknak, valamint teret biztosít egy pezsgő közösségi élet kibontakozására. Célunk, hogy a tehetséges roma fiatalok számára egyenlő hozzáférést biztosítsunk a tanuláshoz, segítsük szakmai fejlődésüket, és szakértő támogatást nyújtsunk a kisebbségi lét lehető legtöbb aspektusában.
Tovább

Pályázati felhívás vendégoktatói professzori állás betöltésre

A Saarlandi Tartomány egyeteme vendégoktatói professzori állást hirdetett meg, amelyet minden évben egy európai ország professzora tölthet be. Korábban Finnország, Törökország és Írország professzorai vettek részt a programban. A 2011/2012-es tanévben Magyarország a soros a programban.
Tovább

Felhívás nyári egyetemekre való jelentkezésre

Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy a Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya számos nemzetközi nyári egyetemet hirdet honlapján, melynek listája folyamatosan frissül. A jelenleg is meghirdetés alatt álló nyári egyetemek:
Tovább

Konferencia-támogatási pályázat

Pályázati felhívás a Pécsi Tudományegyetemen a 2011/2012. évben megszervezésre kerülő tudományos konferenciák támogatásáról.
Tovább

"Versenyjog Magyarországon és az EU-ban" - pályázati felhívás

A Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja "Versenyjog Magyarországon és az EU-ban" címmel országos tanulmányi pályázatot hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal tárgyában magyarországi egyetemek és főiskolák nem-posztgraduális hallgatói részére.
Tovább

LLP/Erasmus adminisztratív személyzeti mobilitás pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a 2012/2013-as tanévre LLP/Erasmus adminisztratív személyzeti mobilitás programban való részvételre.
Tovább

Pályázati felhívás az SZJA 1% bevételeinek felhasználására

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztése és korszerűsítése, valamint a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak támogatása céljából a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából és magánszemélyek egyéb adományaiból származó, 2011. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább

Pályázati felhívás MTA doktora fokozatszerzés támogatására

Pályázati felhívás MTA doktora fokozatszerzés támogatására kapcsolódva a TÁMOP-4.2.1.B-10/2/KONV-2010-0002 pályázat megvalósításához.
Tovább

Az AUDEM egyetemi szövetség 23-ik éves konferencia felhívása

Idén a lengyelországi Jan Kochanowski Egyetem (Kielce) ad otthont az AUDEM éves konferenciájának 2012. október 28-30 között. A konferencia fókuszában a globális átalakulási folyamatok a demokrácia és az egyetem szerepvállalása állnak.
Tovább

Pályázati felhívás „átütő művészeti és sport tehetségek” részére

A Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatalának Tehetséggondozási Csoportja mint az egyetem központi tehetségpontja ösztöndíjpályázatot hirdet az egyetem karain tanuló átütő művészeti és sport tehetségek részére.
Tovább

Erasmus Tanulmányi hallgatói és szakmai gyakorlat pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetemnek 26 Európai Uniós tagállamban, illetve Törökországban 310 partner intézménnyel van bilaterális szerződése az LLP/Erasmus hallgatói tanulmányi programban.
Tovább

Campus Hungary pályázati felhívás

A Balassi Intézet és konzorciumi partnere, a Tempus Közalapítvány a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése országos program" című projektek keretében Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. január 15. és augusztus 31. között megvalósítható szakmai gyakorlati képzésre és rövid tanulmányutakra.
Tovább

Díszoklevél iránti kérelmek beküldése

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50, 60, 65, 70 éve végzett jogász és pedagógus hallgatók díszoklevél iránti kérelmüket kérjük, 2013. március 31-ig szíveskedjenek beküldeni az alábbi címre:
Tovább

Pályázati felhívás szakdolgozat támogatására

A Közbeszerzési Hatóság pályázatot hirdet szakdolgozat / évfolyamdolgozat / tanulmány támogatására. A pályázat beadásának határideje: folyamatos, végső határidő: 2013. szeptember 30.
Tovább

L'ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

A L'ORÉAL Magyarország és a Magyar UNESCO Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével - idén már tizenegyedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L'ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2013. évre.
Tovább

Pályázati kiírás büfé üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem kiírása a Rét utcai klinikai-, valamint a PTE ÁOK elméleti Tömb alagsori büféinek üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati felhívás honlap megjelenésének grafikai tervezése

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara pályázatot hirdet: „ A beiskolázási program keretében működtetett „Leendő diákok" elnevezésű honlap megjelenésének grafikai tervezése" témában, a „Leendő diákok" számára szóló honlap és a hozzá kapcsolódó nyomdai fájlok (plakát, szórólap) látványterveinek színvonalas elkészítésére.
Tovább

Pályázati felhívás kutatóegyetemi intézkedési tervhez kapcsolódó fejlesztésekre

Pályázati felhívás kutatóegyetemi intézkedési tervhez kapcsolódó Központi Kiválósági Alapból finanszírozásra kerülő fejlesztésekre.
Tovább

Pályázati felhívás az SZJA 1%-ának felajánlásából származó bevételek felhasználására

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából származó, 2013. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább
« vissza