Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Média 2007: a PTE az egyetlen vidéki kommunikátor

Média 2007 – Adásban a negyedik hatalmi ág címmel rendeztek konferenciát november utolsó két napján az ELTE bölcsészettudományi karán. Régi hiányosságot kívántak pótolni a rendezvénnyel a szervezők, akik az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem kommunikáció szakos hallgatói, és a bölcsészkarok hallgatói önkormányzataiból kerültek ki.
Tovább

Pécs mozgóképes múltja, jövője – Megnyílt a mediartchívum.pécs.2008 kiállítás

Hiánypótló kiállításon ismerheti meg a látogató a pécsi közösségi televíziózás múltját a Pécsi Galériában. Nemcsak technikai relikviák, Odrobina Tamás fényképezőgép-gyűjteménye, de a pécsi televíziók médiaarchívumából tartott folyamatos vetítések várják az érdeklődőket. Megtekinthető március 22-ig, vasárnaponként a látogatás ingyenes.
Tovább

Pécsi díjeső a média konferencián

A Felsőoktatási Média Konferencia keretein belül kiosztották az Év Írása 2007 díjait március 13-án, Budapesten. Pécsre 6 díj került!
Tovább

Társadalom – politika – média: egy nyertes projekt a PTE-n

A PTE és a Gondolat Kiadó alkotta konzorcium sikerrel indult a TÁMOP 4.1.2. számú tananyagfejlesztési pályázaton. Komplex digitális tananyag- és taneszköz-fejlesztés a társadalomtudományi képzés számára* (TÁMOP-4.1.2.-08/1/A-2009-0050) című nyertes pályázat megvalósítása során 2010. április 1. és 2011. szeptember 30. között kommunikációs, szociológiai, politikatudományi tananyagok (összesen 17 digitális tankönyv) kerülnek megírásra és online publikálásra egyebek mellett a média, a nyilvánosság, a közigazgatás, az Európai Unió és a civil társadalom témakörében.
Tovább

Különdíjas a Szentágothai Kutatóközpont!

Nyolcadik alkalommal adták át a Média Építészeti Díjait a budapesti Katona József Színházban megrendezett rendezvényen, 2012. október 25-én. A Holcim a „Fenntartható Építészetért" címmel különdíjat adományozott a pécsi Szentágothai Kutatóközpont tervezéséért.
Tovább

Találatok az események között:


Társadalom - politika - média

Társadalom-politika-média - zárórendezvény

Mérték Média Fesztivál

« vissza