Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Orientációs Nap Szekszárdon

Óriási érdeklődés, vidám hangulat, szórakoztató programok és rengeteg információ. Címszavakban ez jellemezte a PTE Illyés Gyula Főiskolai Karán tartott Orientációs Napot.
Tovább

Helló Világ – megérkeztek a külföldi vendéghallgatók

Ha végignézünk a vendéghallgatókon, egy nagy multikulturális tömeget látunk, mintha az egész világot egyetlen terembe terelték volna be. Összesen 89 külföldi hallgató érkezett több mint 20 országból a hetekben Pécsre. Közülük 44-en az egész tanévet itt töltik. Többségük Erasmus ösztöndíjas, de vannak olyanok is akik a Ceepus Program keretében vagy más egyéb egyetemközi szerződés segítségével jöttek egyetemünkre tanulni.
Tovább

Váltsd valóra!

A Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóságának Központi Hallgatói Szolgáltató Irodája (KÖSZI) 2010. április 21-én hatodik alkalommal rendezi meg összegyetemi állásbörzéjét a Dr. Romhányi György aulában. A nagy érdeklődéssel kísért rendezvényt április 20-án az álláskeresés témáját körbejáró felkészítő nap előzi meg.
Tovább

Állásbörze a Pécsi Tudományegyetemen (galéria)

Nem csak az álláskeresőket várta a PTE Állásbörze 52 kiállítója. A több száz állásajánlat mellett gyakornoki programok, ösztöndíj lehetőségek és továbbtanulási lehetőségek közül csemegézhettek a látogatók.
Tovább

Egyre több Erasmusos hallgató

A napokban megérkeztek Pécsre az Erasmus ösztöndíjas diákok. A külföldi hallgatók eligazodását segítő orientációs napot szeptember 6-án rendezte az Oktatási Igazgatóság a Pollack Mihály Műszaki Karon. A hallgatók többek között tájékoztatást kaptak a beiratkozási tudnivalókról, praktikus és hasznos tanácsokat a kollégiumról, az idegenrendészetről, a magyar nyelvtanulási lehetőségekről és egyéb szabadidős tevékenységekről.
Tovább

FP7-es információs napot szervez a KTTK

A Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Központ (KTTK) információs napot szervez az FP7-es pályázatok pénzügyi tervezésével, végrehajtásával kapcsolatban 2010. október 7-én a PTE ÁOK Kari Tanácstermében.
Tovább

Orientációs nap külföldi hallgatóknak

A napokban megérkeztek Pécsre az Erasmus és egyéb ösztöndíjas külföldi vendéghallgatók. Az eligazodásukat segítő orientációs napot február 2-án rendezték a Pollack Mihály Műszaki Karon. A hallgatók többek között tájékoztatást kaptak a beiratkozási tudnivalókról, praktikus és hasznos tanácsokat a kollégiumról, az idegenrendészetről, a magyar nyelvtanulási lehetőségekről és egyéb szabadidős tevékenységekről.
Tovább

Regeneráció - Közigazgatási Nyílt Nap

Kedves Hallgató!

Ezúton szeretnénk meghívni 2011. március 19-én a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumba, ahol első alkalommal kerül megrendezésre a Regeneráció - Közigazgatási Nyílt Nap.
Tovább

Szakmai fórum a diplomás pályakövetésről (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetemen nem csak arra a közel 30 ezer hallgatóra figyelnek oda, akik jelenleg a PTE-n folytatják tanulmányaikat, hanem az „öregdiákokra” is, akik ugyanitt, vagy a jogelőd intézményekben már megszerezték diplomájukat. Az Egyetem számára fontos a végzettek véleménye is, hiszen egy, a minőségi felsőoktatásért elkötelezett intézménynél csak így lehet fejleszteni, előrelépni.
Tovább

Innovációs Nap a PTE-n

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Pályázati és Innovációs Igazgatósága Innovációs Napot szervez, 2011. május 10-én 10 órától a Tudásközpontban. Az eseményen számos magyar találmányt mutatnak be, és a PTE innovatív kutatási eredményei közül is megismerkedhetnek néhány kiemelkedő szellemi alkotással az érdeklődők.
Tovább

Jelentkezés előadónak a Pannon Tudományos Nap konferenciájára

Az MTA Pécsi Területi Bizottsága (PAB) és az MTA Veszprémi Területi Bizottsága (VEAB) idén is megendezi a Pannon Tudományos Nap (PTN) című konferenciáját, 2011. október 13-án, Nagykanizsán. A konferenciára jelentkezhetnek kutatók és PhD hallgatók egyaránt 2011. június 25-ig.
Tovább

Nyílt nap a PTE ÁOK Igazságügyi Orvostani Intézetben

NCIS, Gyilkos elmék, Helyszínelők, Dr. Csont – ilyen és ezekhez hasonló népszerű tévésorozatokba képzelhette magát az a néhány szerencsés kíváncsiskodó, akik a djuice Nyílt Nap keretében – dr. Huszár András intézetvezető szíves engedélyével – május 30-án betekintést nyerhetett a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán működő Igazságügyi Orvostani Intézet kulisszái mögé.
Tovább

Gyógyszerész Nap a PTE ÁOK-n

Kíváncsi vagy hogyan készülnek a gyógyszerek? Érdeklődsz a gyógyszerész szakma iránt? 2011. október 28-án pénteken 10:00-13:00 óra között 30 szerencsés középiskolás diák bepillantást nyerhet a kulisszák mögé.
Tovább

Nyílt napot tartott az Egészségtudományi Kar (VIDEÓ)

Idén is nagy sikerrel rendezett nyílt napot a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara 2012. január 12-én, melyre idén is rendkívül nagy volt az érdeklődés.
Tovább

Nyílt Napok a Pécsi Tudományegyetemen (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem valamennyi kara szervez nyílt napot, melyek során a diákok saját benyomásokat szereznek a városról, az intézményről, a szakok specifikumairól, az oktatókról, hallgatókról.
Tovább

Nyílt Nap a PTE Természettudományi Karán (VIDEÓ)

Nyílt napot tartott a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara 2012. január 17-én. Az általános tájékoztatót követően tanszéki-intézeti programok segítették a kar alapképzései és felsőfokú szakképzései iránt érdeklődők diákokat az eligazodásban.
Tovább

Nyílt napot tartott a Közgáz (VIDEÓ)

Idén is nyílt napra várták a felvételizőket a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, 2012. január 24-én.
Tovább

Nyílt napot tartott a Bölcsészkar (VIDEÓ)

A nagy érdeklődésre való tekintettel másodszor rendezte meg alapképzéseinek nyílt napját a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara 2012. január 26-án. A kar összesen 24 alapszakra várja a felvételizőket.
Tovább

Nyílt nap a PTE Jogi Karán (VIDEÓ)

Nyílt napra várták a pályaválasztás előtt állókat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2012. február 1-jén, a Dr. Halasy-Nagy József Aulában.
Tovább

Nyílt nap a Pollackon (VIDEÓ)

Nyílt napot rendeztek a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán, 2012. február 3-án.
Tovább

Richter Tudományos Nap 2012: kutatási projekt témákkal lehet pályázni

A Richter Gedeon Nyrt. és a Pécsi Tudományegyetem között fennálló együttműködési keretszerződés alapján 2012-ben is megrendezésre kerül a „Richter Tudományos Nap, 2012", mely keretében célunk a cég kutatási vezetői számára a PTE kutatócsoportok tevékenységeinek bemutatása.
Tovább

Orientációs nap külföldi hallgatóinknak (VIDEÓ)

Orientációs napot szervezett az egyetemünkön vendégeskedő külföldi hallgatóknak egyetemünk Oktatási Igazgatósága. A világ 23 országából, csaknem 180 hallgató érkezett, hogy az Erasmus Program és egyéb egyetemközi szerződések keretében a Pécsi Tudományegyetem karain tanulhasson.
Tovább

Karrier Nap a PTE-n!

Az Alumni Iroda és a Központi Hallgatói Szolgáltató Iroda tisztelettel meghívja Önt a Karrier Nap a PTE Alumni Karrier Napjára 2013. október 1-jén a Tudásközpontba.
Tovább

Kulcs a jövőhöz – Karrier Nap a PTE-n (VIDEÓ)

Alumni Karrier Napot szervezett az Alumni Karrier Iroda és a Köszi, melyre rengeteg kíváncsi tekintetű fiatal érkezett.
Tovább

Fulbright információs nap a PTE-n

A budapesti Fulbright Bizottság tájékoztatója a Fulbright és egyéb egyesült államokbeli tanulmányi ösztöndíjairól.
Tovább

Találatok az események között:


Orientációs nap külföldi vendéghallgatóknak

Nyílt Nap a Bölcsészettudományi Karon

Orientációs nap külföldi vendéghallgatóknak

Erasmus Orientációs Nap

II. Tudományos Nap

Nyílt Nap a PTE Pollack Mihály Műszaki Karán

Nyílt Nap a PTE Általános Orvostudományi Karán

Orientációs nap külföldi vendéghallgatóknak

Állásbörze és felkészítő nap

DPR Szakmai Nap III. - Diplomás pályakövetés - nemzetközi és hazai gyakorlatok

Orientációs Nap külföldi hallgatók részére

Illyés Nap - Illyés Kedd

DPR szakmai fórum a Pécsi Tudományegyetemen

LED-es világítás a gyakorlatban, amit a LED-ekről tudni kell

Szőlészeti, borászati szakmai nap és konferencia

Gyógyszerésztudományi Szak - Nyitott nap

DPR szakmai fórum

Nyílt Nap a Pollackon

PTE Közgazdaságtudományi Kar Nyílt Nap

Nyílt Nap a PTE Általános Orvostudományi Karán

A PTE Egészségtudományi Kar nyílt napjai

PTE Természettudományi Kar nyílt nap (BSc, FSZ)

Nyílt nap a PTE Bölcsészettudományi Karán - alapképzések (BA)

Orientációs Nap 2012.

Pécsiközgáz Karrier Nap

Pécsi Tudományegyetem Innovációs Nap 2012

EU-SCHOLA Oktatási Nap Diákoknak

Szentágothai János Kutatóközpont Névadó és Centenáriumi Tudományos Nap

Pannon Tudományos Nap

Innovációs Nap

Immunológiai Információs Nap

Karrier Nap a PTE-n!

« vissza