Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Pályázati pótfelhívás kiutazó oktatóknak

A PTE Rektori Hivatal Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya a következő pótpályázatokat hirdeti meg:
Tovább

A PTE Alapítvány pályázati felhívása

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából származó bevétele terhére az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább

Rektori pályázati felhívások

A Pécsi Tudományegyetemen pályázatot írt ki a 2009. év Kiemelkedő Szellemi Alkotása Díjra, az MTA doktora címre pályázó oktatók/kutatók támogatására, valamint a 2010. évben megszervezésre kerülő tudományos konferenciák támogatására.
Tovább

Pályázat tehetségprogram bírálatában való részvételre

Az Oktatásért Közalapítvány Nemzeti Tehetségprogram Alkuratóriuma pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt tehetségprogram pályázatok bírálatában való részvételre a közoktatás, a felsőoktatás, a felnőttoktatás, a szakképzés, a nyelvoktatás vagy a kutatás-fejlesztés és innováció területek valamelyikén dolgozó szakemberek részére.
Tovább

A Romaversitas Alapítvány pályázati felhívása

A Romaversitas átfogó képzési és anyagi támogatást nyújt a felsőoktatásban tanuló roma fiataloknak, valamint teret biztosít egy pezsgő közösségi élet kibontakozására. Célunk, hogy a tehetséges roma fiatalok számára egyenlő hozzáférést biztosítsunk a tanuláshoz, segítsük szakmai fejlődésüket, és szakértő támogatást nyújtsunk a kisebbségi lét lehető legtöbb aspektusában.
Tovább

Új vezető a Pályázati és Innovációs Igazgatóság élén

A Pécsi Tudományegyetem Szenátusa a pályázati és innovációs tevékenységek hatékony koordinációja érdekében Pályázati és Innovációs Igazgatóságot (PII) hozott létre, amelynek élére Dr. Lampek Kinga állt 2011. február 1-jével.
Tovább

A Nemzetközi Visegrádi Alap pályázati lehetőségei

A Külügyminisztérium és a Pécsi Tudományegyetem Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya a Nemzetközi Visegrádi Alap pályázati lehetőségeit bemutató tájékoztat tart 2011. április 28-án a PTE ÁJK Halasy-Nagy József Aulájában.
Tovább

LLP/Erasmus adminisztratív személyzeti mobilitás pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a 2012/2013-as tanévre LLP/Erasmus adminisztratív személyzeti mobilitás programban való részvételre.
Tovább

Pályázati felhívás az SZJA 1% bevételeinek felhasználására

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztése és korszerűsítése, valamint a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak támogatása céljából a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából és magánszemélyek egyéb adományaiból származó, 2011. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább

Pályázati felhívás MTA doktora fokozatszerzés támogatására

Pályázati felhívás MTA doktora fokozatszerzés támogatására kapcsolódva a TÁMOP-4.2.1.B-10/2/KONV-2010-0002 pályázat megvalósításához.
Tovább

Pályázati felhívás „átütő művészeti és sport tehetségek” részére

A Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatalának Tehetséggondozási Csoportja mint az egyetem központi tehetségpontja ösztöndíjpályázatot hirdet az egyetem karain tanuló átütő művészeti és sport tehetségek részére.
Tovább

Erasmus Tanulmányi hallgatói és szakmai gyakorlat pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetemnek 26 Európai Uniós tagállamban, illetve Törökországban 310 partner intézménnyel van bilaterális szerződése az LLP/Erasmus hallgatói tanulmányi programban.
Tovább

Campus Hungary pályázati felhívás

A Balassi Intézet és konzorciumi partnere, a Tempus Közalapítvány a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése országos program" című projektek keretében Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. január 15. és augusztus 31. között megvalósítható szakmai gyakorlati képzésre és rövid tanulmányutakra.
Tovább

Pályázati kiírás papír-írószer üzlethelyiség üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a Szántó Kovács János Kollégium papír-írószer-fénymásoló üzlethelyiség bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati felhívás szakdolgozat támogatására

A Közbeszerzési Hatóság pályázatot hirdet szakdolgozat / évfolyamdolgozat / tanulmány támogatására. A pályázat beadásának határideje: folyamatos, végső határidő: 2013. szeptember 30.
Tovább

L'ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

A L'ORÉAL Magyarország és a Magyar UNESCO Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével - idén már tizenegyedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L'ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2013. évre.
Tovább

Pályázati kiírás büfé üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem kiírása a Rét utcai klinikai-, valamint a PTE ÁOK elméleti Tömb alagsori büféinek üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati kiírás a PTE zalaegerszegi központjában büfé üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem pályázati kiírása:
Tovább

Pályázati felhívás honlap megjelenésének grafikai tervezése

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara pályázatot hirdet: „ A beiskolázási program keretében működtetett „Leendő diákok" elnevezésű honlap megjelenésének grafikai tervezése" témában, a „Leendő diákok" számára szóló honlap és a hozzá kapcsolódó nyomdai fájlok (plakát, szórólap) látványterveinek színvonalas elkészítésére.
Tovább

Pályázati kiírás büfé üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem pályázati kiírása az Állam- és Jogtudományi Karon büfé és melegítő konyha bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati kiírás melegítő konyha üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem pályázati kiírása a Deák Ferenc Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola melegítő konyha bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati kiírás a PTE I. számú Gyakorló Általános Iskola melegítő konyha üzemeltetésére

Pályázati kiírás a PTE I. számú Gyakorló Általános Iskola melegítő konyha bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati kiírás büfé üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem pályázati kiírása a Szentágothai Kutatóközpont büféjének bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati felhívás kutatóegyetemi intézkedési tervhez kapcsolódó fejlesztésekre

Pályázati felhívás kutatóegyetemi intézkedési tervhez kapcsolódó Központi Kiválósági Alapból finanszírozásra kerülő fejlesztésekre.
Tovább

Pályázati kiírás büfé és fénymásoló helyiség üzemeltetésére

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Balassa Kollégium pályázatot hirdet büfé és fénymásoló helyiség bérletére és üzemeltetésére.
Tovább

Pályázati felhívás az SZJA 1%-ának felajánlásából származó bevételek felhasználására

A Pécsi Tudományegyetem Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásából származó, 2013. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.
Tovább

Találatok az események között:


ERC Advanced Grant pályázati tájékoztató

« vissza