Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Pollack EXPO, a műszaki kar sokszínű kiállítása

Március 13-án, ünnepélyes keretek között nyílt meg a PTE Pollack Mihály Műszaki Kar szervezésében a pécsi Expo Centerben a Pollack EXPO elnevezésű, hagyományos kétnapos szakmai seregszemle.
Tovább

Negyedik Nemzetközi PhD, DLA Szimpózium a Pollackon

Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kara 2008. október 20-21-én rendezi a negyedik Nemzetközi PhD Szimpóziumot. 2005-ben elkezdett hagyomány folytatásaként szervezzük meg ezt a nevezetes nemzetközi rendezvényt.
Tovább

Pollack Expo 2009, indulás!

A február 26-án induló kétnapos kiállítás és szakmai konferencia már most 160 kiállítóval (résztvevő céggel), több száz látogatóval és egy kapcsolódó angol nyelvű konferenciával (Science in Practice) is büszkélkedhet. A konferencia résztvevői 2 napon át, hét szekcióban számolnak be eredményeikről.
Tovább

Szoboravatás a Pollack-kertben

Sipos Marica és Varga Anikó „KÖZELÍTÉS" című „vízarchitektúra" avató ünnepségére került sor 2010. október 19-én a Pollack Mihály Műszaki Kar (PMMK) kertjében.
Tovább

Pollackos nyári egyetem a városfejlesztésről (VIDEÓ)

Kéthetes nyári egyetem helyszíne volt a PTE Pollack Mihály Műszaki Kara 2011. július 17-21. között. A „Pollack Summer Special" néven futó projekt célja az volt, hogy rávilágítson és megoldást találjon a pécsi belvárosának fenntarthatósági problémáira.
Tovább

Nyílt nap a Pollackon (VIDEÓ)

Nyílt napot rendeztek a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán, 2012. február 3-án.
Tovább

Pollackosok a Velencei Biennálén!

A MODELL című pályamunka nyerte a 2012 őszén megrendezésre kerülő 13. Velencei Nemzetközi Építészeti Kiállítás magyar pavilonjának rendezésére kiírt pályázatot. A döntés alapján a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara és Breuer Marcell Doktori Iskolája valamint a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara a felelős, hogy sikeres magyar kiállítás valósulhasson meg a Biennálén.
Tovább

Két Pollackos is átvehette a Junior Prima Díjat! (VIDEÓ)

Idén is tíz pályázó vehette át az építészet és építőművészet kategória Junior Prima Díjait szerdán a budapesti Művészetek Palotájában, köztük Borsos Ágnes és Medvegy Gabriella a PTE Pollack Mihály Műszaki és Infromatikai Kar (PMMIK) oktatói.
Tovább

Pollack-os szabadalom az EnterFlex 2012-n!

Idén is nagy sikert aratott az EnterFlex innovációs és tehetségkutató verseny. Megközelítőleg három tucat egyetemista csapat/egyéni versenyző indult a verseny kezdetén majd a novemberi döntőre ez a szám hat versenyzőre redukálódott.
Tovább

Pollack-os szabadalom az üvegpiramis (VIDEÓ)

Fröhlich Balázs, a PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar villamosmérnök hallgatója első helyezést ért el az EnterFlex innovációs- és tehetségkutató versenyen. Találmányáról kollégánk beszélgetett.
Tovább

Első díjas a Pollackosok pavilonja (VIDEÓ)

„Táplálni a Világot, energiát adni az életnek." Ez a mottója a 2015-ös Milánói Világkiállításnak. Gettó Tamás és Hutter Ákos nyerték el a 2015-ös milánói világkiállítás magyar pavilonjára kiírt ötletpályázat első díját Malom című munkájukkal.
Tovább

Pollack Expo 2014 (VIDEÓ)

Nyolc éve egy időben és térben rendezi meg a PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara a Pollack Expo 2014 tematikus kiállítást, idén február 27-28-án.
Tovább

Találatok az események között:


Pollack EXPO 2009

Nyílt Nap a PTE Pollack Mihály Műszaki Karán

Pollack Expo 2010 - Középpontban az energia

II. Pécsi Építész Jamboree

Nyílt Nap a Pollackon

Pollack Expo 2012

Pollack Expo 2013

« vissza