Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Az Egészségtudományi Kar sajtóközleménye

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara a médiában megjelent, a pécsi Bánki Donát Utcai Általános Iskolában 2008. november 13-án történt vérvétellel kapcsolatosan az alábbi sajtóközleményt adja ki:
Tovább

PTE sajtóközlemény

A Pécsi Tudományegyetem rektora és vezetése megdöbbenéssel értesült a hírről, hogy a PTE négy dolgozója, köztük két magas beosztású vezető gazdasági munkatársa is érintett a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) által indított és az intézmény beszerzéseivel összefüggően folytatott eljárásban.
Tovább

Felvételi 2010: a PTE a 4 legjobb egyetem között

A Pécsi Tudományegyetem továbbra is megtartotta vezető szerepét, biztosan tartja helyét az ország legnépszerűbb egyetemei között: az ország és a régió vonzó egyeteme.
Tovább

A PTE Klinikai Központ nyilatkozata

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Főigazgatója, dr. Kollár Lajos a vakbélgyulladásban elhunyt fiatalember ügyében belső vizsgálatot rendelt el. A belső vizsgálatot lefolytató Bizottság jelentésében többrendbeli mulasztást állapított meg.
Tovább

Betegellátás a XXI. század színvonalán - Európai Uniós fejlesztés a PTE-n

2010. szeptember 16-án két, az intézmény és a régió életében is meghatározó pályázat aláírására került sor a Pécsi Tudományegyetemen. A fejlesztéssel egy korszerű, XXI. századi színvonalú egészségügyi központ jön létre az Európai Unió támogatásával.
Tovább
« vissza