Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Mr. MAMA, Mrs. PAPA

A közelmúltban egy pszichológiai tanulmány járta be a világsajtót, a BBC-től a Daily Telegraph-ig több neves sajtótermék vezető hírei között foglalkozott az emberi párválasztást befolyásoló tényezőkről szóló kutatással. A tanulmányt jegyző Bereczkei Tamással, a PTE BTK Általános és Evolúciós Pszichológia Tanszék vezetőjével beszélgettünk, többek között arról, hogy a lányok miért apjuk, a fiúk miért anyjuk arcvonásait keresik leendő párjukban.
Tovább

Prima Díjas Dr. Dóczi Tamás

Dóczi Tamás, a PTE Klinikai Központ Idegsebészeti Klinikájának vezetője vehette át 2010. november 12-én a Baranya Megyei Prima Díjat tudományos kategóriában a Baranya Megyei Közgyűlés dísztermében. Így ő lehet a három országos Prima Primissima Díj egyik várományosa.
Tovább

Megjelent a Deltatáj

A napokban jelent meg Aknai Tamás: Deltatáj című munkája, amely az 1980-2000 közötti időszak egyetemes művészettörténetét dolgozza fel.
Tovább

Olimpiai felkészülés: Sors Tamás volt az UnivTV vendége

Az UnivTV vendége volt Sors Tamás paralimpiai és világbajnok úszó, aki idén is rajtkőre áll a Londoni Paralimpián. Hivatásáról és terveiről beszélgettünk.
Tovább

Sors Tamás aranyérmes a paralimpián!

A címvédő Sors Tamás aranyérmet nyert csütörtökön 100 méteres pillangóúszásban a londoni paralimpián.
Tovább

Villáminterjú Sors Tamással! (VIDEÓ)

Sors Tamás ezúttal 400 méter gyorson lett második - ez a második érme, a 100 méter pillangó aranya után a londoni paralimpián. Kollégánk villáminterjúja Sors Tamással.
Tovább

Dr. Lakner Tamás a Művészeti Kar élén (VIDEÓ)

Dr. Lakner Tamás Liszt-díjas karnagy vette át a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának dékáni posztját Colin Fostertől. A július elsejétől regnáló új vezetőt az előtte álló feladatokról, célkitűzésekről kérdeztük a Zsolnay Negyedben.
Tovább

Dr. Sebestyén Tamás: Gazdasági hálózatok (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat aktuális részében dr. Sebestyén Tamás, a Közgazdaságtudományi Kar kutatója nyújt betekintést a közgazdaságtudomány egy izgalmas területébe.
Tovább

Találatok az események között:


« vissza