Bejelentkezés

Pécs-Zágráb-Újvidék egyetemi fesztiválsorozat 2010-ben

szerzõ: PTE | 2009. június 18. 09:54:46

Font Márta rekorhelyettes asszony és Komlósi László külügyekért felelős rektori megbízott fogadta a Zágrábi Egyetem és az Újvidéki Egyetem küldöttségét.

A Perusko Bogdanic, a Zágrábi Egyetem Művészeti Karának dékánhelyettese, valamint a Dusan Todorovic, az Újvidéki Egyetem Művészeti Akadémia dékánjai által vezetett delegációk a 2010. évre tervezett egyetemi kulturális fesztivál megbeszélése céljából érkeztek Egyetemünkre.

A 2010. évben a 3 egyetem fesztiválsorozattal gazdagítja az Európai Kulturális Főváros programévet, melynek helyszínei Pécs, Zágráb és Újvidék lesznek. A fesztiválsorozat első rendezvényének helyszíne a Pécsi Tudományegyetem lesz, a 2010. márciusában megrendezésre kerülő Mandulavirágzás Konferencia kísérő rendezvényeként. Ezt követően áprilisban Zágráb, majd májusban Újvidék ad otthont a fesztiválnak. A fesztivál záró rendezvényére 2010 októberében Pécsett kerül sor, a Jubileumi Rektorkonferencia keretein belül. A fesztiválon fellépnek egyetemi színházi, zenei és tánccsoportok is.

Címkék: fesztiválpécszágrábÚjvidék
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni