Bejelentkezés

PTE ÁOK Tehetségért Mozgalom

szerzõ: PTE ÁOK | 2010. október 12. 08:11:14

Őszi intenzív érettségire felkészítő konzultációs tábor

 

Kedves Érettségire Készülő Barátunk!

Ezúton értesítünk, hogy a PTE ÁOK Tehetségért Mozgalom szervezete a 2010/2011. tanévben is szervez előkészítő konzultációs táborokat középiskolás tanulók számára. Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Érettségire való felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez próbáljuk igazítani. A táborban az esetlegesen emelt szintű érettségire készülőknek több, nehezebb és izgalmasabb feladatokat is ismertetünk.

A következő tábor az őszi szünet utolsó hétvégéjén, 2010. november 5-től 7-ig (péntektől vasárnapig) kerül megrendezésre. A tábor első napjának reggelén, 7:45-kor gyülekező és regisztráció lesz Karunk (PTE-ÁOK) Központi Épületében (Pécs, Szigeti út 12.). A pénteki napon 8:00-tól hallhatsz megnyitó előadást egyetemünk egyik neves professzorától. A tábor folyamán biológia, kémia és fizika órákat tartunk, ezen kívül az egyetem kutatóintézeteibe is szervezünk látogatásokat.

A 2010 őszi táborban is nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidős programokra! Minden este közösségi programokon vehetsz részt, szombaton például a tábor minden részt vevője ellátogathat az idei gólyabálba, ami a szemeszter egyik legnagyobb hallgatói rendezvénye. A táborozóknak idén ősszel a pénteki és szombati napokra ebédet biztosítunk az egyetemhez közeli, étteremben. Jó hétvégének ígérkezik, nem érdemes kihagyni!

A tábori oktatás költsége 3 napra 12000 Ft. Ezt az online jelentkezés után, a tábor előtt néhány héttel postázott sárga csekken kell befizetni.

Kollégiumi szállás is elérhető. A táborozókat a Hajnóczi József Kollégium Kodály Zoltán utcai Tagintézménye (7624 Pécs, Kodály Zoltán utca 20.) tudja elszállásolni a tábor idejére 1900 Ft/éj áron, amit a tábori regisztrációnál kell rendezni. A messzebbről érkezők a tábor kezdete előtti napon már beköltözhetnek, ezt az igényt kérjük e-mailben jelezni a tm@aok.pte.hu címen!

A jelentkezéshez az on-line jelentkezési lapot kell kitölteni. Jelentkezés határideje: 2010. október 29 (péntek).

A jelentkezéssel kapcsolatos bármeny kérdésetekre szívesen válaszolunk a tm@aok.pte.hu címen vagy a 72/536-100/1125 illetve a 06-70-541-6513 telefonszámokon.

Címkék: áokpécsptetehetségértmozgalom
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni