Bejelentkezés

PTE Karrier Börze 2012

szerzõ: PTE Oktatási Igazgatóság / Kalapos Judit | 2012. április 16. 13:43:00

Idén is lesz Karrier Börze a Pécsi Tudományegyetemen 2012. április 25-én. A karriertervezés, álláskeresés témájára fókuszáló, rendezvényen közel 40 kiállító cég képviselteti magát állásajánlatokkal és szakmai gyakorlati lehetőségekkel.

PTE Karrier Börze 2012

Idén tavasszal is megrendezésre kerül a Pécsi Tudományegyetemen a karriertervezés, álláskeresés témájára fókuszáló Karrier Börze, melyen közel 40 kiállító cég képviselteti magát állásajánlatokkal és szakmai gyakorlati lehetőségekkel. A felkészítő programokat és a munkáltatók-álláskeresők személyes találkozásának lehetőségét összevontan, egy helyszínre és időpontra koncentrálják, 2012. április 25-re, az Egyetem Ifjúság úti campusának aulájába.

Az egyetemi képzés értékességét egyre inkább meghatározza, hogy a munkaerőpiacon milyen elhelyezkedést tesz lehetővé. Ezt a tendenciát szem előtt tartva a Pécsi Tudományegyetem hangsúlyt fektet arra is, hogy megismertesse diákjait a munkaerőpiaci elvárásokkal, és lehetőséget biztosítson az álláskeresésre való felkészülésre.  

Az Oktatási Igazgatóság Központi Hallgatói Szolgáltató Irodája valamennyi hallgató számára elérhető karrier programot működtet, melynek kiemelt rendezvénye a tavaszi börze. 

PTE Karrier Börze 2012

A rendezvényre látogatóknak lehetősége nyílik információt szerezni és felvenni a kapcsolatot azokkal a cégekkel, amelyek nem csupán a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalókra nyitottak, hanem lehetőséget biztosítanak a pályakezdő fiatalok számára is.

A felkészítő programokon résztvevők gyakorlott szakemberek tapasztalatait meghallgatva készülhetnek fel az álláskeresésre, kezdve az önéletrajzírással, hasznos technikák elsajátításával, egészen addig, hogy megtudják, mi várhat rájuk az állásinterjún. Ezen kívül értékes információkat gyűjthetnek munkajogi, adózási kérdésekben, és a külföldi munkavállalás körüli teendőkkel kapcsolatban. Az érdeklődők számára viselkedési, pályaorientációs tesztek kitöltésére, személyes kompetenciáinak felmérésére, megismerésére is lehetőség nyílik.

Bővebb információ, részletes program: www.pteallasborze.hu

PTE Karrier Börze
PTE Ifjúság úti Campus (Ifjúság útja 6.)
2012. április 25., 10.00-16.00

 
 

Címkék: karrier2012börze
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni