Bejelentkezés

Új Fecskeházi pályázat

szerzõ: PTE GF / Balázs F. Csongor | 2012. szeptember 17. 10:48:39

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a „Fecskeházban" található 7 db. 30 m2, alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásokra 1-5 évre, de legfeljebb a közalkalmazotti, illetve hallgatói jogviszony megszűnéséig szóló bérleti jogának elnyerésére.

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a „Fecskeházban" (Pécs, Koller utca 4.-6. I./14; I./25; I./26; I./27; I/28; I./32; I./33.) található 7 db. 30 m2, alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásokra 1-5 évre, de legfeljebb a közalkalmazotti, illetve hallgatói jogviszony megszűnéséig szóló bérleti jogának elnyerésére. A beköltözés várható legkorábbi időpontja: 2012. október.

Pályázhat:

1. a Pécsi Tudományegyetemmel munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló 35. életévét be nem töltött oktató, aki házastársi vagy igazolt élettársi kapcsolatban és vállalja, hogy évente a részére bérbe adott lakás előállítási költsége 5 %-ának megfelelő összegű készpénzt előtakarékossági betétben elhelyez.

2. a Pécsi Tudományegyetem házastársi vagy igazolt élettársi kapcsolatban élő nappali tagozatos hallgatója is (nappali tagozatos PhD és DLA hallgatók is), akiknek az (1) bekezdésben előírt takarékosságot vállalnia nem kell.

Élettársi jogviszony igazolást a lakóhely szerinti illetékes önkormányzat polgármesteri hivatala állít ki illeték ellenében.

3. Amennyiben az (1) illetve (2) bekezdésben meghatározott feltételek mellett az egyetem nem tud kellő számú bérlőt jelölni, a fennmaradó lakásokra költségelvű lakbér fizetése mellett a Pécsi Tudományegyetemmel munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy is pályázhat.

 

Címkék: pályázatÚj2012fecskeházi
« vissza

ÉN is PÉCSETT...

ÉN is PÉCSETT...

PTE Alumni