Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Küszöbön az egyetemi fejlesztések

Az egyetem és a város szempontjából egyaránt jelentős eredményekről számolt be Dr. Gábriel Róbert a Pécsi Tudományegyetem rektora 2009. április 21-én. A sajtótájékoztatón prezentációt tartott az egyetem tudományos potenciálját fejlesztő projektekről Dr. Sümegi Balázs a PTE ÁOK Biokémiai és Orvosi Kémiai Intézet igazgatója, Dr. Melegh Béla PTE ÁOK Kar Orvosi Genetikai Intézetének igazgatója, Dr. Brunner Péter az ÁNTSZ Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ főigazgatója valamint Czibók Balázs projektvezető.
Tovább

Pályázat tehetségprogram bírálatában való részvételre

Az Oktatásért Közalapítvány Nemzeti Tehetségprogram Alkuratóriuma pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt tehetségprogram pályázatok bírálatában való részvételre a közoktatás, a felsőoktatás, a felnőttoktatás, a szakképzés, a nyelvoktatás vagy a kutatás-fejlesztés és innováció területek valamelyikén dolgozó szakemberek részére.
Tovább

Megjelentek a Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíj felhívásai

Nemzetközi színvonalú támogatást biztosító ösztöndíj rendszer épül ki a „Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program" keretében. A programhoz kapcsolódóan a napokban jelentek meg az első ösztöndíj felhívások.
Tovább

Egyetemi kitüntetettek nemzeti ünnepünkön (VIDEÓ)

Március 14-én, pénteken délután Áder János köztársasági elnök Orbán Viktor kormányfő és Kövér László házelnök társaságában átadta a 2014-es Kossuth-díjakat. Egyetemünk oktatói közül Kossuth-díjjal tüntették ki Baráti Kristóf hegedűművészt, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának óraadóját, valamint Kiss B. Atilla énekest, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának adjunktusát.
Tovább
« vissza