Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Felsőoktatási intézmények 2012. évi Szép magyar beszéd versenye

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Kazinczy-díj Alapítványi Bizottság, az ELTE Fonetikai Tanszéke és a Károli Gáspár Református Egyetem Magyar Nyelvtudományi Tanszéke meghirdeti a 2011/2012-es tanévre a felsőoktatási intézmények Kazinczyról elnevezett Szép magyar beszéd versenyét, amelynek célja az anyanyelvi nevelés és a beszédkultúra fejlesztése.
Tovább

Építészettel zárult a Mandulavirágzás

A Mandulavirágzási Tudományos Napok zárónapján délelőtt az élet és az építészet állt a középpontban Bachman Zoltán vezetésével, délután pedig a káresetek kerültek a tudományos diskurzus előterébe, továbbá a lehetséges megértési és megoldási módszereket is bemutatták az előadók Mecsi József vezetésével.
Tovább

Különleges Nemzetközi Est (VIDEÓ)

Csaknem 2000 külföldi hallgató tanul a PTE karain. Az évente megrendezett Nemzetközi Est az ő ünnepük, különböző kultúrák találkozása, tánccal, zenével és közel 60 nemzet fiataljainak lelkesedésével. Idén március 24-én az EXPO Centerben ünnepelték együtt a kulturális sokszínűséget.
Tovább

Indul a Diplomás Pályakövető Rendszer 2012-es felmérése a PTE-n

Az online kérdőívekkel idén a 2007-ben, 2009-ben és 2011-ben végzett (abszolutóriumot szerzett) hallgatóinkat, továbbá a jelenlegi hallgatóinkat keressük meg. Időpont: 2011. április 4.
Tovább

PTE Karrier Börze 2012

Idén is lesz Karrier Börze a Pécsi Tudományegyetemen 2012. április 25-én. A karriertervezés, álláskeresés témájára fókuszáló, rendezvényen közel 40 kiállító cég képviselteti magát állásajánlatokkal és szakmai gyakorlati lehetőségekkel.
Tovább

FDSZ üdülési lehetőségek 2012

Idén nyáron is lehet üdülni a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetével (FDSZ).
Tovább

A 2012-2013-as tanév rendje a Pécsi Tudományegyetemen

A 2012-2013-as tanév rendje a Pécsi Tudományegyetemen, kari bontásban:
Tovább

Új Fecskeházi pályázat

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot hirdet a „Fecskeházban" található 7 db. 30 m2, alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásokra 1-5 évre, de legfeljebb a közalkalmazotti, illetve hallgatói jogviszony megszűnéséig szóló bérleti jogának elnyerésére.
Tovább

Kékfrankos és cirfandli viselheti a PTE bora 2012 címet

A PTE bora kitüntető titulusra idén 19 pincészet 35 bora pályázott, és vörösbor kategóriában az Indivinum Kft, míg a fehérborok között a PTE Szőlészeti és Borászati Intézete diadalmaskodott.
Tovább

Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj 2012

2012. november 5-ig jelentkezhetnek mesterszakosok és doktoranduszok az Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíjra. Az ösztöndíj havi összege: 100.000 Ft.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a Pécsi Tudományegyetem (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2012. november 8-án, a Dr. Halasy-Nagy József Aulában. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa az egyetem díszdoktoraivá fogadta Tuomo Lahdelma, Reinhold Würth, Peter Hay és Kádár Béla professzorokat.
Tovább

Találatok az események között:


Pollack Expo 2012

Egészségügyi Felsőoktatási Napok 2012

PTE Karrier Börze 2012

Pécsi Sürgősségi Napok

Kutatók Éjszakája 2012

CEERE Seminars 2012

« vissza