Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Ünnepi Szenátusi Ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem 2008. november 6-án díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából. Az eseményen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak.
Tovább

A 86. tanév elkezdődött!

A Pécsi Tudományegyetem ünnepi szenátusi ülésén Gábriel Róbert rektor mondott tanévnyitó beszédet, majd Mayer Mihály, a Pécsi Egyházmegye püspöke szólalt fel a Pécsi Egyházmegye fennállásának 1000 éves évfordulója alkalmából. Ezt követően díjak, elismerések bejelentése és átadása következett.
Tovább

Az első kihelyezett MTA ülés a PTE-n

A Magyar Tudományos Akadémia IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya történetében először tartott kihelyezett osztályülést a fővároson kívül 2010. június 9-én, és ennek helyszínéül a Pécsi Tudományegyetemet választotta, mintegy elismerve a Közgazdaságtudományi és az Állami- és Jogtudományi Kar tudományos teljesítményét.
Tovább

Tudásközpont házavató és tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés (VIDEÓ+GALÉRIA)

Szerdán átadták az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházásaként épült Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot. A házavató - amely egyben a Pécsi Tudományegyetem (PTE) tanévnyitó ünnepi szenátus
Tovább

A PTE rendezvényei a Magyar Tudomány Ünnepén

2010. november 3-30 között rendezik országszerte a Magyar Tudomány Ünnepét (MTÜ). A rendezvényhez a Pécsi Tudományegyetem több programmal járul hozzá.
Tovább

Tanévnyitó a PTE-n (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2011. szeptember 8-án hivatalosan is megnyitotta az évet. A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak, hallgatóinak.
Tovább

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés a PTE-n (online közvetítés!)

A Pécsi Tudományegyetem 2012. szeptember 6-án, csütörtüökön, 11 órai kezdettel tartja Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülését, a Dr. Romhányi György Aulában.
Tovább

Jubileumi évet nyitott a Pécsi Tudományegyetem! (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2012. szeptember 6-án tartotta Ünnepi Tanévnyitó Szenátusi Ülését a Dr. Romhányi György Aulában. Az eseményen egyetemi tanári kinevezések, egyetemi kitüntetések és elismerő oklevelek átadására került sor.
Tovább

Bódis Józsefet javasolja a PTE Szenátusa rektornak (VIDEÓ)

Ma délután megtartotta rektorválasztó szenátusi ülését a Pécsi Tudományegyetem. Az egyetem legfőbb döntéshozó testülete Bódis Józsefet javasolja az Emberi Erőforrások Minisztériumának a PTE vezetői tisztségének betöltésére.
Tovább

Találatok az események között:


Március 15-ei Ünnepi szenátusi ülés és díszdoktoravató

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés

Ünnepi szenátusi ülés

Ünnepi Tudományos Ülés a PTE és a PAB szervezésében

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés (online közvetítés!)

Tanévnyító Szenátusi ülés

« vissza