Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


PTE-s kitüntetettek a Város Napján (VIDEÓ)

Szeptember 1-jén, a Város Napján Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Díszpolgári címet adományozott Keserü Ilona festőművésznek, a PTE Művészeti Kar professor emeritájának. Dr. Kiss Tibor, a Közgazdaságtudományi Kar egyetemi docense „Pro Communitate” Emlékérmet kapott, míg Dr. Kilár Ferenc, a Természettudományi és az Általános Orvostudományi Kar professzora „Pécs Város Tudományos Díját”; Dr. Sárosi István kardiológus-író a PTE Klinikai Központ egyetemi docense Városháza Emlékérmet vehetett át.
Tovább

Életműdíjat kapott Keserű Ilona (VIDEÓ)

Szeged, 2013. október 20., vasárnap (MTI) - Keserü Ilona kapta az életműdíjat a Magyar Festészet Napja alkalmából a szegedi Reök-palotában vasárnap nyílt Doyenek és fiatalok című kiállításon.
Tovább

Keserü Ilona önarcképe a világhírű Uffizi-ben

A firenzei Uffizi Képtár gyűjteményének magyar önarcképeiből rendezett, „Festők a tükörben" című kiállítással nyílt meg a 34. Budapesti Tavaszi Fesztivál pénteken a Budapesti Történeti Múzeumban. A kiállítás kapcsán Keserü Ilona, a PTE Művészeti Karának egyetemi tanára és Fehér László kaptak felkérést arra, hogy önarcképeikkel gazdagítsák a világhírű gyűjteményt.
Tovább
« vissza