Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Ünnepi Szenátusi Ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem 2008. november 6-án díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából. Az eseményen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak.
Tovább

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett március 12-én, csütörtökön. Az ünnepségen dr. Horváth Béla kapcsolati rektorhelyettes mondott ünnepi beszédet.
Tovább

Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülés a Pécsi Tudományegyetemen

A Pécsi Tudományegyetem Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2009. június 6-án, melynek keretében a Pécsi Tudományegyetemen és jogelőd intézményeiben 50, 60, 65 és 75 éve diplomát szerzett hallgatók arany, gyémánt, vas és gránit okleveleinek, valamint minisztériumi és egyetemi kitüntetések és elismerések átadására került sor.
Tovább

A 86. tanév elkezdődött!

A Pécsi Tudományegyetem ünnepi szenátusi ülésén Gábriel Róbert rektor mondott tanévnyitó beszédet, majd Mayer Mihály, a Pécsi Egyházmegye püspöke szólalt fel a Pécsi Egyházmegye fennállásának 1000 éves évfordulója alkalmából. Ezt követően díjak, elismerések bejelentése és átadása következett.
Tovább

Oklevélátadó Ünnepi Szenátusi Ülés a Pécsi Tudományegyetemen

Ünnepi Szenátusi Ülést tartott a Pécsi Tudományegyetem 2010. június 3-án, a Dr. Halasy-Nagy József Aulában, ahol az egyetem szenátusa habilitált doktori-, címzetes egyetemi tanári-, docensi-, professzor emeritusi-, egyetemi magántanári kinevezéseket, Ph.D. okleveleket, excellence publikációs díjakat, valamint kiemelkedő szellemi alkotás díjakat adott át.
Tovább

Tudásközpont házavató és tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés (VIDEÓ+GALÉRIA)

Szerdán átadták az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházásaként épült Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot. A házavató - amely egyben a Pécsi Tudományegyetem (PTE) tanévnyitó ünnepi szenátus
Tovább

Szenátusi összefoglaló

Tisztelt egyetemi Polgár, kedves Olvasó!
Tovább

Tanévnyitó a PTE-n (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2011. szeptember 8-án hivatalosan is megnyitotta az évet. A Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülésen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak, hallgatóinak.
Tovább

Ünnepi Szenátusi Ülés a Magyar Tudomány Ünnepén

A Pécsi Tudományegyetem 2011. november 3-án Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából. Az eseményen az egyetem szenátusa elismeréseket és kinevezéseket adott át az intézmény oktatóinak, hallgatóinak.
Tovább

Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülés a PTE-n (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2012. június 2-án Pécsett, a dr. Romhányi György Aulában. Az eseményen jubileumi díszoklevelek, valamint minisztériumi-, egyetemi kitüntetések és elismerések átadására került sor.
Tovább

Tanévzárói Ünnepi Szenátusi Ülés a PTE-n (GALÉRIA)

2012. június 14-én tartotta meg a Pécsi Tudományegyetem Tanévzáró Ünnepi Szenátusi Ülését a Dr. Halasy-Nagy József aulában. Az eseményen professzor emeritus, címzetes egyetemi tanári, docensi, címek átadására került sor, majd a habilitáltak, végül a doktori fokozatot szerzők vehették át okleveleiket.
Tovább

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés a PTE-n (online közvetítés!)

A Pécsi Tudományegyetem 2012. szeptember 6-án, csütörtüökön, 11 órai kezdettel tartja Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülését, a Dr. Romhányi György Aulában.
Tovább

Jubileumi évet nyitott a Pécsi Tudományegyetem! (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2012. szeptember 6-án tartotta Ünnepi Tanévnyitó Szenátusi Ülését a Dr. Romhányi György Aulában. Az eseményen egyetemi tanári kinevezések, egyetemi kitüntetések és elismerő oklevelek átadására került sor.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a Pécsi Tudományegyetem (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2012. november 8-án, a Dr. Halasy-Nagy József Aulában. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa az egyetem díszdoktoraivá fogadta Tuomo Lahdelma, Reinhold Würth, Peter Hay és Kádár Béla professzorokat.
Tovább

Díszdoktoravató nemzeti ünnepünkön

A Pécsi Tudományegyetem március 15-ei megemlékezéssel egybekötött Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett 2013. március 14-én. A Pécsi Tudományegyetem Rektora és Szenátusa a Pécsi Tudományegyetem díszdoktorává fogadta Ádám Antalt, Bergou Jánost, John Ravent, Heinz Brandlt és Pierre Vasarelyt. Az eseményen doktori oklevelek és egyéb elismerések átadására is sor került.
Tovább

Tanévzárói Ünnepi Szenátusi Ülés a PTE-n

2013. június 20-án tartotta meg a Pécsi Tudományegyetem Tanévzáró Ünnepi Szenátusi Ülését a Dr. Halasy-Nagy József aulában. Az eseményen a kitüntetések mellett átadásra kerültek a professzor emeritus, professor emerita, címzetes egyetemi tanári, docensi és egyetemi tanári címek, majd a habilitáltak, végül a doktori fokozatot szerzők vehették át okleveleiket.
Tovább

Díszdoktorokat avatott a Pécsi Tudományegyetem (VIDEÓ)

Ünnepi Szenátusi Ülést rendezett a Pécsi Tudományegyetem 2013. november 7-én. Az eseményen az egyetem Rektora és Szenátusa díszdoktorokká fogadta Patric Östergard, Petra Clara Arck, Edward Frank Bell, Mohammad Jaradat valamint Peter Weibel professzorokat.
Tovább

Bódis Józsefet javasolja a PTE Szenátusa rektornak (VIDEÓ)

Ma délután megtartotta rektorválasztó szenátusi ülését a Pécsi Tudományegyetem. Az egyetem legfőbb döntéshozó testülete Bódis Józsefet javasolja az Emberi Erőforrások Minisztériumának a PTE vezetői tisztségének betöltésére.
Tovább

Díszdoktoravatás március 15. alkalmából (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem 2014. március 13-án tartotta március 15-ei megemlékezéssel egybekötött díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülését, amelyen Doctor et Professor Honoris Causa-, Decan Emeritus-, valamint egyetemi tanári- és docensi címek adományozására került sor.
Tovább

Találatok az események között:


Március 15-ei Ünnepi szenátusi ülés és díszdoktoravató

Pedagógusnapi Ünnepi Szenátusi Ülés és Díszoklevél átadó

Díszdoktoravató ünnepi szenátusi ülés

Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülés

Ünnepi szenátusi ülés

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés (online közvetítés!)

Tanévnyító Szenátusi ülés

Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülés

« vissza