Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


A PTE-re került a Junior Prima Díj! (VIDEÓ)

Boros Julianna, a PTE Bölcsészettudományi Karának egyetemi tanársegéde vehette át kitüntetését 011. október 17-én, Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában, a budapesti Szent Margit Gimnáziumban.
Tovább

Junior Príma Díjas Boros Julianna (VIDEÓ)

Boros Julianna, a PTE Bölcsészettudományi Kar oktatója vehette át a Junior Príma Díjat 2011. októberében Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában. Az elismerés apropóján az Universitas Televízió beszélgetett a BTK egyetemi tanársegédjével.
Tovább

Pollackosok Junior Prima Díja

A Művészetek Palotájában tíz fiatal vehette át a Junior Prima Díjat építészet és építőművészet kategóriában 2011. november 25-én, köztük Csizmadi Péter DLA a PTE PMMIK Breuer Marcell Doktori Iskola végzett és László Zsolt a Doktori Iskola jelenlegi hallgatója.
Tovább

Két Pollackos is átvehette a Junior Prima Díjat! (VIDEÓ)

Idén is tíz pályázó vehette át az építészet és építőművészet kategória Junior Prima Díjait szerdán a budapesti Művészetek Palotájában, köztük Borsos Ágnes és Medvegy Gabriella a PTE Pollack Mihály Műszaki és Infromatikai Kar (PMMIK) oktatói.
Tovább

Pécsi sikerek az Aerobik Európa Bajnokságon

2013. november 4-10. között Aerobik Európa Bajnokság zajlott Franciaországban, Arques városában. A PEAC-PÉCS Aerobik Szakosztálya számos kategóriában kimagasló teljesítményt ért el.
Tovább

Bencze Csaba, a PTE hallgatója zeneművészeti Junior Prima Díjas!

Átadták az idei zeneművészeti Junior Prima Díjakat hétfőn Budapesten, a zsűri ezúttal is tíz elismerést osztott ki. A díjban és az azzal járó 2 millió forintban részesült Bencze Csaba harsonaművész, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatója.
Tovább
« vissza