Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Rendhagyó EKF-óra a közgázon

Rendhagyó órát tartottak marketing szakos közgazdászhallgatók a pécsi múzeumokról a PTE Közgazdaságtudományi Karán, 2009. március 19-én. A hallgatók azt vizsgálták, miképp értékelhetők marketing szempontból a pécsi kiállítóhelyek, hogyan tehetők azok élményszerűbbé, jobbá, végső soron fogyasztóközpontúvá az európai kulturális év közeledtével.
Tovább

Május végéig lehet pályázni az I. Felsőoktatási Marketing Versenyre!

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) ad otthont 2010. október 21-22-én a III. Felsőoktatási Marketing Konferenciának, amelynek részeként szervezik az I. Felsőoktatási Marketing Versenyt. A versenyre több témakörben lehet pályázni, a beadási határidő: 2010. május 31.
Tovább

Dobogós pécsi hallgatók a marketing versenyen

Három hallgatónk, nem csak szépek, de okosak is: a német Anastasia Franz, a Dél-Afrikai Erzsi Mascher és az ukrán Yuliya Kozachenko úgy döntöttek, hogy részt vesztnek az idei „L’oreal Brandstorm” marketing versenyen. A nemzeti döntőről a harmadik helyet hozták haza. Hasonlóan jó eredményt a verseny 18 éves története alatt a Közgazdaságtudományi Kar hallgatói csupán egyszer értek el.
Tovább

Elrajtolt a III. Felsőoktatási Marketing Konferencia (VIDEÓ)

2010. október 21-22-én a Pécsi Tudományegyetem ad otthont a III. Felsőoktatási Marketing Konferenciának, melynek központi témája a marketingmenedzsment eszközök alkalmazása a felsőoktatásban.
Tovább

Megjelent az „Egyetemi Marketing” című kiadvány

Megjelent a szakma jeles hazai képviselőinek írásaiból összeállított, a marketingspecialitásokat, a piaci lehetőségeket feltérképező „Egyetemi marketing, marketing a felsőoktatásban” című kézikönyv.
Tovább

Megállapodást kötött a PTE KTK és a Global Marketing Network

A Global Marketing Network (GMN) londoni székhelyű marketing szakmai szervezet, mely a marketing, mint szakma és tudományterület nemzetközi szintű kutatását, fejlesztését és standardok felállítását tűzte ki céljául.
Tovább

Meghosszabbított jelentkezési határidő a II. Felsőoktatási Marketing Versenyre

A Pécsi Tudományegyetem a IV. Felsőoktatási Marketing Konferencia programjának keretében pályázatot ír ki a magyar felsőoktatási intézményekben alapképzésben, mesterképzésben vagy doktori képzésben tanuló nappali és levelező tagozatos hallgatók számára.
Tovább

Találatok az események között:


Marketing Szakmai Délután

III. Felsőoktatási Marketing Konferencia

Magyar Marketing Szövetség Marketing Oktatók Klubja 17. országos konferenciája

Magyar Marketing Szövetség Marketing Oktatók Klubja 17. országos konferenciája

Online Információszolgáltatási Marketing Konferencia

« vissza