Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Túraautó világbajnok Michelisz Norbert! (VIDEÓ)

A közelmúltban befejeződött túraautó-világbajnokság (WTCC) meghozta a rég várt sikert Michelisz Norbert számára: a szezon során megnyerte a privát értékelést, és ezzel a privát világbajnoki címet. Az autóversenyzővel kollégánk beszélgetett.
Tovább

Egy csapat vagyunk – PTE-s szurkolócsapat a Hungaroringen

A Pécsi Tudományegyetem rendkívül büszke minden hallgatójára, aki – a tanulás mellett – valamilyen egyéb tevékenység során is kibontakoztatja tehetségét, bizonyítja rátermettségét. Michelisz Norbert, a PTE Közgazdaságtudományi Karának hallgatója, a túraautó-világbajnokság (WTCC) privát világbajnoka is ebbe a körbe tartozik. Nem csoda hát, hogy egy hatalmas transzparenssel, „egyenpólóban” szurkoltak az egyetem hallgatói és munkatársai a hétvégi futamon a Hungaroringen Norbinak.
Tovább

SZÉP VOLT NORBI! (GALÉRIA)

A Pécsi Tudományegyetem rektora, hallgatói és munkatársai gratulálnak Michelisz Norbertnek, a PTE Közgazdaságtudományi Kar hallgatójának, aki vasárnap fantasztikus versenyzésének köszönhetően dobogóra állhatott a túraautó-világbajnokság (WTCC) hazai megmérettetése után.
Tovább

Michelisz Norbert rajt-cél győzelmet aratott a WTCC Japán Nagydíján

Michelisz Norbert rajt-cél győzelmet aratott a túraautó-világbajnokság, a WTCC Japán Nagydíjának első futamán vasárnap.
Tovább

Michelisz Norbi mesélt a Miroslav Krleza óvodásainak (VIDEÓ)

A PTE Meseszép kampányának legutóbbi állomása a Miroslav Krleza Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Diákotthon volt ahol a PTE Táncegyüttes és Michelisz Norbert közreműködésével hívtuk fel a résztvevők figyelmét a mesék pótolhatatlan szerepére.
Tovább
« vissza