Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Kutatói portrék - Dr. Bencze Bálint: A természetes szájvíz (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat második részében Dr. Bencze Bálint, az Általános Orvostudományi Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - Dr. Polyák Éva: Édesítőszerek hatása (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat harmadik részében Ungár Tamás Lászlóné dr. Polyák Éva, az Egészségtudományi Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Dr. Gerner Zsuzsanna Pécs új tiszteletbeli konzulja

A német szövetségi elnök Dr. Gerner Zsuzsannát nevezte ki Pécs új, tiszteletbeli konzuljává.
Tovább

Kutatói portrék - dr. ifj. Kistelegdi István: Energiadesign (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat hetedik részében dr. ifj. Kistelegdi István, a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar kutatója nyújt betekintést munkájába.
Tovább

Kutatói portrék - dr. Gál István László: Pénzmosás (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat kilencedik részében dr. Gál István László, az Állam- és Jogtudományi Kar kutatója nyújt betekintést a jogtudomány egy izgalmas területébe.
Tovább

Dr. Sebestyén Tamás: Gazdasági hálózatok (VIDEÓ)

A Pécsi Tudományegyetem kutatói portrésorozatot indít az itt folytatható tudományos munka eredményeinek, sokszínűségének bemutatására. A PTE Universitas Televízió által készített portrésorozat aktuális részében dr. Sebestyén Tamás, a Közgazdaságtudományi Kar kutatója nyújt betekintést a közgazdaságtudomány egy izgalmas területébe.
Tovább

A világhírű Dr. Patch Adams Pécsett! (VIDEÓ)

A világhírű orvos, Dr. Patch Adams a nem a biztosítási alapokon nyugvó, alternatív egészségügyi ellátás elkötelezett híveként vált ismertté. A bohócdoktor, aki nevetéssel gyógyít és előadásaival járja a világot, most először járt Pécsett, hogy motivációs előadásával a szeretetet és a könyörületességet hirdesse a Pécsi Tudományegyetem orvostanhallgatóinak.
Tovább

Találatok az események között:


« vissza