Bejelentkezés

Keresés eredménye:

Találatok a hírek között:


Együttműködik a PTE és a rendőrség (VIDEÓ)

Együttműködési megállapodást írt alá 2012. szeptember 7-én Dakos József dandártábornok, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora.
Tovább

Együttműködés - azonnali eredményekkel

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara és a Dél-Dunántúli Humánerőforrás Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft. a mai napon együttműködési megállapodást írt alá a dél-dunántúli régió humán erőforrás fejlesztési törekvéseinek elősegítése és a munkaerő-piaci esélyegyenlőség erősítése érdekében.
Tovább

Megújított BAT - PTE Együttműködési megállapodás

Megerősítette együttműködési megállapodását a British American Tobacco Hungary (BAT) és a Pécsi Tudományegyetem. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő együttműködés célja, hogy a jövőben is hasznosítsa a vállalatnál felhalmozódott szakmai gyakorlati tudás és az egyetem tudományos potenciáljának kombinációjából fakadó lehetőségeket.
Tovább

Kínai delegáció a Pécsi Tudományegyetemen

Nyolcfős kínai delegáció látogatott a Pécsi Tudományegyetemre (PTE) 2010. augusztus 17-én. A vendégek az Oktatási Igazgatóság meghívására érkeztek, ahol Dr. Komlósi LászIó Imre rektorhelyettes, Álmosné Dr. Kajdy Ella és Dr. Komlódiné Pozsgai Gyöngyi fogadta őket.
Tovább

Montanai delegáció a PTE-n

Montanai egyetemi delegáció látogatott a Pécsi Tudományegyetemre 2010. november 23-26 között. A küldöttség tagjait Bódis József rektor és Komlósi László Imre általános rektorhelyettes fogadta.
Tovább

Új, közös lehetőségek (VIDEÓ)

Közös pályázatok és ösztöndíj – ezek kulcsszavai annak a két szerződésnek, melyekkel a Pécsi Tudományegyetem, Pécs városa és a Richter Gedeon Nyrt. mélyítette el szakmai kapcsolatát. A megállapodásokat december 17-én szignálta Bódis József rektor, Páva Zsolt polgármester, Bogsch Erik vezérigazgató és Körtvélyessy Gyula, a Richter Gedeon Talentum Alapítvány elnöke.
Tovább

Együttműködést ír alá a PTE és a Josip Juraj Strossmayer Egyetem

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara és az eszéki Josip Juraj Strossmayer Egyetem kétoldalú szerződést ír alá 2011. február 18-án, amely a két felsőoktatási intézmény kapcsolatait hivatott erősíteni, illetve a korábbiakat továbbfejleszteni.
Tovább

Együttműködés az MKB-vel

Az MKB Bank 2006-ban indította el „Professzori Klub” elnevezésű programját, melynek keretében egyedülálló, a csatlakozó egyetemi oktatók rangjához méltó szolgáltatáscsomagot kínál, illetve egyetemi városonként, évente megrendezett, vacsorával egybekötött, színvonalas összejöveteleken látja vendégül a professzorokat.
Tovább

Kínai egyetemmel is együttműködünk

Együttműködési megállapodást írt alá a kínai Nanjing Audit University és a Pécsi Tudományegyetem április 26-án. Az elsősorban hallgató- és oktatócserén alapuló kooperáció az ÁJK-n kívül a KTK felé történő esetleges bővítéséről is folynak tárgyalások.
Tovább

Együttműködik a PTE és a Pécsi Sörfőzde Zrt.

Megállapodást kötött a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Sörfőzde Zrt., melynek értelmében hosszú távon szeretnének több területen is együttműködni. A sörfőzde szerepet vállal az oktatói tevékenységben, az egyetem hallgatói pedig gyakornoki munkájukat végezhetik majd a vállalatnál.
Tovább

Együttműködik a PTE és a Pannon Filharmonikusok (VIDEÓ)

Megállapodást kötött a Pécsi Tudományegyetem és a Pannon Filharmonikusok. A 2012. április 12-én kötött megállapodás értelmében tovább erősítik Pécs Megyei Jogú Város Pro Communitate díjas zenekara és „Magyarország első egyetemének" kapcsolatát, színvonalas kulturális szórakozási lehetőséget biztosítva ezzel az egyetemi polgárok számára.
Tovább

Folytatódó török-magyar együttműködés

A Pécsi Tudományegyetem és a törökországi Dumlupinar University között 2003-ban kötött együttműködés megújításáról folytat tárgyalást kütahyai részről Ahmet Karaaslan rektor, pécsi részről Bódis József rektor április 27-én. A találkozó keretében meghosszabbítják az egyetemközi szerződést is.
Tovább

Szorosabb kapcsolat a Pécsi Nemzeti Színházzal (VIDEÓ)

Egyetemünk keretmegállapodást kötött a Pécsi Nemzeti Színházzal. A PTE Táncoló Egyetem és a Pécsi Balett korábbi jó kapcsolatát kívánja szorosabbra fűzni az együttműködéssel, melyet a Színház évadnyitó rendezvényén kézjegyükkel láttak el az intézmény vezetői.
Tovább

Találatok az események között:


Együttműködés a turisztikai termékfejlesztésben

Kisebbségkutatás és területi együttműködés a Duna-medencében 2010 után

Pécs-Normandia Lions Club, PTE, PTE EHÖK együttműködési megállapodás aláírása

Pécs M. J. Város Önkormányzata, a PTE, valamint a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. együttműködési megállapodása

« vissza